3F Superligaen

Nouck i Viborg: Skal vise mine kvaliteter oftere end i OB

Charly Nouck skifter fra OB til Viborg FF, og den talentfulde kantspiller håber at vise sine kvaliteter lidt oftere, end det var tilfældet i det fynske.

Charly Nouck underskriver kontrakt i Viborg
Foto: Viborg FF

Mandag aften står det klart, at Charly Nouck ikke skal spille i NordicBet Ligaen med OB.

I stedet står den på superligabold med Viborg FF, hvor den 20-årige kantspiller mandag aften er blevet præsenteret.

Og Charly Nouck ser store perspektiver i skiftet til den midtjyske domkirkeby, fortæller han i kølvandet på transferen.

– Jeg ser Viborg FF som en god klub, hvor der er gode muligheder for, at jeg kan tage de næste skridt i min karriere. Det er en gammel traditionsklub og en meget stor klub i mine øjne, så jeg er rigtig glad for, at jeg nu skal spille her i Viborg, udtaler han til klubbens hjemmeside.

Nouck nåede 44 kampe i OB med tre mål til følge, og han har kæmpet med at folde potentialet helt ud. Det håber han sker nu.

– Selvfølgelig vil jeg kæmpe for at få så meget spilletid som muligt og få vist mine kvaliteter til gavn for holdet. Jeg fik vist det i momenter i OB, men jeg skal vise det lidt oftere, og det håber jeg på, at jeg kan her.

 – Jeg ser mig som en hurtig og driblestærk spiller, der arbejder benhårdt både frem og tilbage, og forhåbentligt kan jeg score nogle mål også. Det har jeg været god til i min ungdomstid, og det håber jeg, at jeg også kommer til her, slutter den 20-årige offensivspiller.

Viborg henter Charly Nouck på lang kontrakt

Charly Nouck har underskrevet en fireårig kontrakt i Viborg. Han kan få debut på søndag, når Brøndby slår vejen forbi Energi Viborg Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P