Eliteserien

Monsterhandel: Grønbæk-salg sætter transferrekord i Norge

Albert Grønbæk er landet i franske Stade Rennes, og i samme ombæring har det tidligere AGF-talent smadret den norske rekord for det dyreste salg i norsk fodbold nogensinde.

Foto: Stade Rennes

Ka-ching!

Albert Grønbæk er blevet solgt til franske Stade Rennes, og det har ikke været for småpenge.

Faktisk har det tidligere AGF-talent smadret rekorden for det dyreste salg i norsk fodbold nogensinde, hvilket også begejstrer hovedpersonen selv.

Ifølge det norske medie Nettavisen, så har den 23-årige danske offensive midtbanespiller kostet 15 millioner euro, hvilket svarer til 111 millioner danske kroner.

– Det er en god historie. Selvfølgelig betyder det meget, at jeg kan give noget tilbage, når man tænker på, hvad Bodø/Glimt har givet mig, så det sætter jeg stor pris på.

– Jeg er glad for, at jeg kan give klubben noget lukrativt for fremtiden. Det er en god aftale for begge parter, vi går begge en masse ud af det, fortæller Grønbæk ifølge Eurosport.

Det forhenværende største salg blev lavet i 2023, da David Datro Fofana skiftede til Chelsea fra Molde for omkring 82 millioner danske kroner.

Derudover forlyder det også, at AGF skulle have en videresalgsklausul fra dengang, man solgte Grønbæk til Bodø/Glimt.

Angiveligt kommer det til at sende 15 procent af de 111 millioner kroner til Fredensvang, og det svarer til 16,65 millioner danske kroner.

Monsterbud på Grønbæk kan skabe millionregn i AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P