Ligue 1

Grønbæk: Nu skal alle mine mål komme Rennes til gode

Albert Grønbæk er landet i Stade Rennes, og han ankommer til den franske klub i absolut topform, og det håber han, vil komme klubben til gode.

Foto: Stade Rennes

Nu er det endelig officielt.

Albert Grønbæk er blevet solgt til franske Stade Rennes fra norske Bodø/Glimt.

Det er et skifte, som den 23-årige offensive midtbanespiller fra Risskov selv er yderst begejstret for, og han håber, at hans flotte form kan hjælpe klubben hurtigst muligt.

Foto: Stade Rennes

– Jeg har haft en god sæson og har præsteret godt. Nu vil jeg gerne have, at målene og oplæggene kommer Rennes til gode.

Det er dog ikke det eneste mål, det tidligere AGF-talent har sat sig for efter skiftet til Frankrig.

Der er jo også lige sproget.

– At lære fransk så hurtigt som muligt er også et af mine vigtigste mål, fortæller Albert Grønbæk til klubbens hjemmeside og fortsætter.

Foto: Stade Rennes

– Jeg kommer til en bedre liga, til en klub med spillere på meget højt niveau. Jeg ved, at den franske liga er hårdere, jeg skal have tillid til mig selv, jeg ved, at jeg kan integrere mig godt i dette nye miljø.

– Det er en stor mulighed for mig, jeg er meget glad for at komme til en meget konkurrencedygtig klub, kendt for sin støtte til unge spillere, fortæller Grønbæk.

I Bodø/Glimt nåede den 23-årige dansker at spille 15 kampe i den indeværende Eliteserien-sæson, hvor han bidrog med otte scoringer og to oplæg.

I Rennes har Grønbæk skrevet under på en femårig kontrakt, som løber frem til 2029.

Officielt: Grønbæk på plads i Frankrig – får lang kontrakt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P