3F Superligaen

AGF-profil tror på bedre ny sæson: Vi står rigtig stærkt

Seneste sæson var op og ned for AGF. Men skal man tro aarhusianernes offensivprofil Mikael Anderson, kan der vente forbedringer i den nye sæson.

Mikael Anderson jubler med holdkammeraterne over en scoring til AGF.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

En femteplads i Superligaen og deltagelse i Pokalfinalen.

Det blev resultatet for AGF i seneste sæson, som undervejs bød på en række bump point- og spillemæssigt – men også flotte sejre i slutspurten.

Aarhusianerne lukkede nemlig sæsonen med sejre over både F.C. København og Brøndby IF, hvilket er en af årsagerne til, at AGF’s Mikael Anderson tror på en bedre sæson, når Superligaen sparkes i gang på fredag mod FC Midtjylland.

Det var en flok slukørede AGF’ere, der Kristi Himmelfartsdag kunne se Silkeborg IF løfte trofæet efter Pokalfinalen.

Men holdet formåede at rejse sig i Superligaens sidste to runder, hvor det lykkedes at vinde 3-2 hjemme over F.C. København og i sidste spillerunde ude over Brøndby IF med 2-3.

Netop præstationerne i de to kampe er med til, at Mikael Anderson vejrer morgenluft i forhold til den nye sæson.

– Sidste sæson var lidt op og ned. Vi havde gode perioder, men vi havde også perioder, hvor vi ikke var så gode. Men jeg synes, vi fik sluttet sæsonen rigtig godt af og fik bygget et fundament, som forhåbentlig gør, at vi står stærkere i den nye sæson. Jeg synes, vi ser rigtig fornuftige ud. Vi har fået nye spillere ind, som styrker gruppen og forhåbentlig kan forbedre os, siger han til campo.dk efter træningen på Fredensvang og fortsætter:

– Nu har vi to store hold i de to første kampe i FC Midtjylland og F.C. København. Det er nogle fede kampe, der venter os, men det er også kampe, vi skal være klar til. Jeg synes, vi står rigtig stærkt, og jeg håber, vi kan få en bedre sæson end seneste.

AGF-chef om transfervinduet: Vi er absolut ikke færdige

Også på den personlige front tror Mikael Anderson på sig selv.

 – Jeg synes, jeg står rigtig stærkt. Jeg er i god form og glæder mig til at komme i gang med den nye sæson, siger den 26-årige AGF-profil.

AGF's Mikael Anderson efter træningen på Fredensvang.
Mikael Anderson tror på både holdet og sig selv, inden den nye superligasæson sparkes i gang på fredag. Foto: Tobias Thomasen.
AGF’s Anderson om forlængelse: Ingen dialog mere

AGF tager som nævnt hul på den nye sæson på fredag. Her kommer de forsvarende mestre fra FC Midtjylland på besøg i Aarhus.

Opgøret på Ceres Park fløjtes i gang klokken 18.00, og du kan se kampen i TV på TV2 Sport og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P