3F Superligaen

Jesper Sørensen efter træningslejr: Har fået nogle svar

Brøndby IF’s træningslejr i Østrig er slut. Cheftræner Jesper Sørensen fortæller, at han har fået nogle svar på, hvor holdet står.

Jesper Sørensen under Brøndby IF's kamp mod AGF.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

5-1 over Sparta Prag, 0-0 mod Antwerpen og et 0-4-nederlag mod Dynamo Kyiv.

Det var det resultatmæssige output af Brøndby IF‘s træningslejr i Østrig, som nu er slut.

Cheftræner Jesper Sørensen fortæller i den forbindelse, at han er ganske godt tilfreds med turen til alpelandet, som har givet nogle svar forud for den kommende sæson.

– Overordnet set er jeg tilfreds med træningslejren. Jeg synes, vi har fået nogle rigtig gode træningskampe i benene, hvor vi er blevet testet af imod nogle rigtig dygtige modstandere, og hvor vi er blevet matchet hårdt.

– Vi har selvfølgelig også fået nogle svar på, hvor det er, vi skal forbedre os, og hvad vi skal blive endnu dygtigere til. Men jeg synes generelt, at det har været en rigtig god træningslejr med tre rigtig gode kampe, hvor det selvfølgelig har været blandet med resultater, men hvor jeg har set nogle rigtig gode ting fra spillerne, siger Jesper Sørensen til Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Brøndby har nu en uge til af få styr på de sidste detaljer, inden Viborg FF venter søndag den 21. juli i 3F Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P