Æresdivisionen

Feyenoord-keeper roser Priske: Positiv og venlig

I Feyenoord har danske Brian Priske taget over, efter hollandske Arne Slot smuttede til Liverpool. Det er gået Feyenoord godt i testkampene, og klubbens målmand er begejstret over danskeren, som han dog har svært ved at sammenligne med Slot.

Brian Priske sidder på pressemøde for Feyenoord
Foto: Bart Stoutjesdijk/AFP/Ritzau Scanpix

Brian Priske har nogle store sko at udfylde i Feyenoord.

For selvom klubben kun sluttede på andenpladsen i den forgangne sæson af Æresdivisionen, spillede de noget ganske seværdigt fodbold, der medvirkede til, at klubbens træner, Arne Slot, landede et nyt trænerjob i Liverpool.

Indtil videre har danskeren gjort det rigtig fint, og efter Feyenoord lørdag slog Genk 3-1 i en venskabskamp, blev klubbens målmand, Timon Wellenreuther, da også spurgt ind til den nyankomne danske boss.

Det er det hollandske medie Voetbalzone, der har interviewet målmanden om sin nye træner.

Der er nu gået to uger med den nye træner. Hvilket indtryk har Brian Priske gjort på dig?

– Et rigtig godt indtryk. Han er enormt positiv og venlig. Vi spiller i et helt nyt system, som nærmest ingen af os har prøvet før. Det tager tid, men vi er allerede blevet bedre – det viser sejren i dag også.

Foto: Bart Stoutjesdijk/AFP/Ritzau Scanpix

Hvad er de største forskelle mellem Priske og Slot?

– Det er svært at sige efter to uger. Jeg arbejdede med Slot i to år, og han var god på alle punkter. Priske har også gjort det godt, og har efterladt et godt indtryk hos os alle. Lad os se, hvad der sker i de kommende sæsoner, afslutter den 28-årige tyske keeper.

Foruden sejren over Genk, har Feyenoord også slået Dordrecht i en træningskamp i sidste uge. Dermed har Priske indtil videre vundet alle kampe, han har stået i spidsen for det hollandske mandskab.

Officielt: Priske snupper Copa America-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P