3F Superligaen

AGF-chef om transfervinduet: Vi er absolut ikke færdige

AGF har indtil videre hentet fire nye spillere til klubben i sommerens transfervindue. Men der venter yderligere forstærkning på Fredensvang, lyder det fra cheftræner Uwe Rösler.

AGF's cheftræner ser til ude fra bænken.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

2. september er bagkanten.

Her lukker det danske transfervindue og dermed datoen, hvor de sidste handler skal være i hus.

Således også i AGF, hvor klubbens cheftræner Uwe Rösler forventer at få tilføjet yderligere nye spillere til superligatruppen.

AGF har indtil videre hentet fire spillere ind som erstatning for de seks spillere, som har forladt klubben denne sommer. Derudover er den norske angriber Sigurd Haugen vendt tilbage til Aarhus fra et lejeophold i hollandske NAC Breda.

Ifølge cheftræner Uwe Rösler venter der flere nye spillerhandler på transfermarkedet end de fire tilføjelser, som er sket indtil videre i AGF.

– Vi arbejder på det. Vi er absolut ikke færdige endnu. Det er det, jeg får at vide, og det føler jeg mig sikker på. Vi ved på hvilke områder – det er krystalklart. Vi henter spillere ind, men hvornår det sker, ved jeg ikke, siger han og uddyber:

– Vi er nødt til at vente på, at vi kan få den rigtige spiller til den rigtige pris, og at spilleren vil skifte til os, fordi mange spillere afventer andre ting. Jeg har fuld tiltro til, at vi får spillere ind, som vil styrke os i toppen og også i bredden.

AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, forventer at få flere nye spillere ind til resten af truppen. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Især på midtbanen har AGF sagt farvel til flere spillere i form af Magnus Knudsen (til Holstein Kiel), Benjamin Hvidt (til Esbjerg fB) og Julius Beck (retur til Spezia efter leje).

Derfor kigger klubben også efter at forstærke sig på den del af banen.

– Det er absolut et område, vi arbejder på. Men gode ting tager nogle gange tid, siger Uwe Rösler.

AGF var i seneste sæson udfordret på grund af en lang række skadede spillere. Ikke blot blandt profilerne men også i bredden. Det får dog ikke klubben til forebyggende at forstærke sig yderligere til bredden, fortæller cheftræneren.

– Vores strategiplan har ikke ændret sig på grund af skadessituationen i seneste sæson. Vi har hentet en performance coach ind, og vi har vendt flere sten for at finde ud af, hvad der var grunden (til de mange skader, red.). Vi er kommet frem til nogle konklusioner og forsøger os med forskellige ting, siger Uwe Rösler og fortsætter:

– Vi har puttet flere penge ind i området og vil sandsynligvis tilføje yderligere til medarbejdergruppen. Så vi bruger meget tid og mange ressourcer på området. Vi var rigtig gode på området sæsonen før, så det er ikke fordi, vi har haft det samme problem i meget lang tid.

En lang række AGF’ere blev i seneste sæson ukampdygtige på grund af skader. Her ses Felix Beijmo få behandling under en kamp mod Silkeborg IF i foråret. Svenskeren er dog i fuld vigør igen og klar til den nye sæson. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

I det hele taget er cheftræneren fortrøstningsfuld, når det gælder om at undgå, at skader bliver et tema på samme niveau som forrige sæson.

– I den nye sæson forventer jeg ikke det samme omfang af skader. Jeg forventer, at vi har en større gruppe af spillere til rådighed til vores kampe som et resultat af at holde spillerne i form og gennem nye spillere.

AGF’s Anderson om forlængelse: Ingen dialog mere

Uwe Rösler og Co. vandt lørdag klubbens sidste testkamp i England mod Luton, inden det fredag går løs i Superligaen.

I premieren på den nye sæson får AGF besøg af de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Der er kick off klokken 18.00 på Ceres Park, og du kan se kampen i TV på TV2 Sport og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P