Østrigsk Fodbold

Tidligere Liverpool-stjerne nærmer sig retur til Europa

I sommeren 2023 skiftede han europæisk fodbold ud med en ny tilværelse i Saudi-Arabien, men nu venter formentligt en retur til Europa.

Sadio Mane Jürgen Klopp Liverpool Bayern
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sadio Mané er endnu en gang klar til at rykke teltpælene op.

I sommeren 2023 gik turen fra FC Bayern München til saudiarabiske Al-Nassr, men nu venter en retur til europæisk fodbold.

Sådan lyder meldingen i flere medier – heriblandt Fichajes – som kan fortælle, at Mané nærmer sig et skifte til en af sine tidligere arbejdsgivere.

Nærmere bestemt skulle der være tale om østrigske Red Bull Salzburg, hvor Mané gjorde sig tilbage i sæsonerne 2012 til 2014.

Den 32-årige offensivspiller menes at nærme sig et skifte, og der skulle allerede være kontakt mellem parterne.

Efter seks år med gode præstationer for den engelske storklub Liverpool skiftede Sadio Mané til Bayern München, hvor han aldrig nåede samme højder. Herefter gik turen til Al-Nassr, hvor det altså blot ser ud til at blive til en enkelt sæson.

Red Bull Salzburg var klubben, hvor Manés karriere for alvor tog fart i sin tid. I alt noterer han sig for 87 kampe for klubben med 45 mål og 32 assists til følge.

Det udmøntede sig i et skifte til Southampton, som altså blev springbrættet til det store Liverpool-skifte i sommeren 2016.

Liverpool-ejere vil købe fransk traditionsklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P