Vejle vinder storsejr i ‘spøgelseskamp’ over OB

Vejle Boldklub og OB tørnede sammen i den sidste testkamp forud for sæsonen, som blev spillet bag lukkede døre. Men det blev østjyderne, som vandt kampen.

Vejles Oliver Provstgaard stopper OBs Don Deedson Louicius under superligakampen mellem Vejle Boldklub og OB på Vejle Stadion mandag den 6. maj 2024.

Vejle og OB pudsede lørdag de sidste detaljer af, inden sæsondebuterne i henholdsvis 3F Superligaen og NordicBet Ligaen.

Kampen blev spillet bag lukkede døre, og der blev hverken sendt holdopstillinger eller liveopdateringer fra opgøret.

OB havde dog offentliggjort en 18-mands stor kamptrup til opgøret, og her stod der klart, at fynboerne var uden flere spillere til kampen.

Heriblandt Rami Al Hajj, Aske Adelgaard og Max Fenger. Det afholdte dog ikke fynboerne i at bringe sig i front. Efter 35 minutter scorede unge Elias Hansborg til 0-1.

Føringen holdte dog kun i fem minutter, inden Musa Juwara udlignede føringen. Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Onughka gjorde det til 2-1, men endnu en gang fik 19-årige Hansborg bolden ind over stregen for OB.

Vejle satte trumf på i den sidste del af kampen og fik scoret tre gange ved Dmitris Emmanouilidis, Musa Juwara og Christian Gammelgaard, hvilket sikrede en østjysk sejr på 5-2.

Vejle tager hul på Superliga-sæsonen søndag den 21. juli mod Randers FC. OB møder Esbjerg på udebane lørdag den 20. juli i NordicBet Ligaen.