EM 2024

Rooney hylder spansk duo: Ligesom mig og Ronaldo

Den engelske landsholdslegende Wayne Rooney har masser af ros til overs for søndagens konkurrenter på de spanske flanker.

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
| Olympiastadion Berlin | 14 jul 202421.00
Spanien
Spanien
v v v v v
2 : 1
Slut
England
England
u u v u v
Nico Williams
47′
Mikel Oyarzabal
86′
C. Palmer
73′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

En sprængfarlig duo.

Det har Spaniens to unge stjerneskud Lamine Yamal og Nico Williams vist sig at være ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Det samme var Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo i deres Manchester United-dage, og har gjort Rooney nostalgisk at se de spanske stjerneskud.

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

– Lamine [Yamal, red.] må være fuld af selvtillid, og han minder mig lidt om, hvordan jeg selv var under EM i 2004 – en teenager, der bare havde det for fedt.

– Nico [Williams, red.] minder mig om Cristiano Ronaldo, da han var ung. Han er en stor knægt, som tager bolden og nogle gange prøver han for mange ting, men for det meste træffer han de rigtige beslutninger, fortæller Wayne Rooney ifølge Mundo Deportivo.

Den tidlligere engelske landsholdsstjerne var selv blot 18 år, da han for første gang var med til en slutrunde for England.

Her endte Rooney med at score fire mål på fire kampe, da Cristiano Ronaldo og Portugal smed England ud i kvartfinalen.

Desværre for Rooney endte slutrunden dog noget før, for hans eget vedkommende, da han brækkede foden under kampen mod Portugal og måtte skiftes ud efter 27 minutter.

Ved EM i 2024 har den spanske duo bestående af Lamine Yamal og Nico Williams også præsteret på højt niveau.

Williams har scoret et drøn mod Georgien og stået for ét enkelt oplæg, imens Barca-juvelen har scoret ét fantastisk mål mod Frankrig og stået for tre oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P