3F Superligaen

Officielt: Randers FC har fået ny anfører

Randers FC melder lørdag formiddag ud, at klubben har fået ny anfører i form af Wessel Dammers.

Randers FC henter Wessel Dammers
Foto: Randers FC
Denne historie udkom først på campo.dk

Wessel Dammers er ny anfører i Randers FC.

Det skriver den kronjyske superligaklub lørdag formiddag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at Wessel Dammers overtager anførerbindet fra den 35-årige nu forhenværende anfører Björn Kopplin. Det sker på baggrund af regelændringer i Superligaen samt et ønske om at have en anfører, der er mere sikker på holdkortet.

En ny regel i Superligaen, som implementeres i den kommende sæson, betyder, at det kun er klubbernes anfører, der må tale med kampens dommer. Ellers koster det et gult kort.

Denne regel har givet Randers FC-cheftræner Rasmus Bertelsen incitament til at foretage en ændring på anførerposten.

– Jeg har haft en god snak med Björn om anførerrollen. Også i forhold til den her nye regel, der er på vej i Superligaen med, at det kun er anføreren, der må kommunikere med dommeren. Der har vi haft en god snak om, at det var mere oplagt, at det var en spiller centralt i banen, der havde anførerbindet. Det er også væsentligt, at anføreren er en spiller, der er mere sikker på holdkortet hver gang. Og nu er Björn jo lidt mere i en garderingsrolle, end han har været tidligere i hans karriere.

– At Wessel Dammers nu er anfører har også meget med personlighed og karakter at gøre. Han er en naturlig leder. Han er god til at komme godt omkring i truppen og snakke med alle. Og så er han bare en spiller, der sætter en høj standard for sin egen indsats, men også for hans holdkammeraters indsats. Wessel har de egenskaber, man gerne vil have fra en kaptajn, udtaler Rasmus Bertelsen.

Det oplyses, at Wessel Dammers dog ikke bliver alene om at lede holdet. Randers FC har således udpeget en anførergruppe til den kommende sæson, som Björn Kopplin også er en del af.

Udover Dammers og Kopplin består anførergruppen ligeledes af Frederik Lauenborg, Daniel Høegh og John Björkengren.

Randers FC spiller første superligakamp i den kommende sæson den 21. juli på udebane mod Vejle Boldklub.

Officielt: Randers FC henter ‘lynhurtig’ kantspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P