3F Superligaen

Ny Randers-anfører: Ændrer ikke ret meget

Wessel Dammers er lørdag blevet udnævnt som ny anfører i Randers FC, men ifølge hovedpersonen selv kommer det ikke til at ændre det store.

Randers FCs Wessel Dammers under superligakampen på Right To Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC søndag den 17. marts 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Wessel Dammers er stolt og glad denne lørdag.

Her står det nemlig klart, at han fremover skal bære anførerbindet, når Randers FC går på banen.

Dammers erstatter således den nu forhenværende anfører Björn Kopplin, som fremover ‘blot’ vil være en del af klubbens anførergruppe.

Derfor er Wessel Dammers da også godt tilfreds denne lørdag. Han er stolt over at skulle være anfører, men det kommer ifølge ham selv ikke til at ændre det store.

– Jeg er meget stolt af at være udnævnt til anfører i Randers FC. At jeg nu bærer anførerbindet kommer ikke til at ændre ret meget for mig. Jeg fortsætter med at være den, jeg er på banen både i forhold til måden, jeg kommunikerer med mine holdkammerater på og måden, jeg spiller på. Jeg kommer fortsat til at give mig 100% for mine holdkammerater og for klubben.

– Jeg føler mig desuden heldig, da vi på holdet har andre stærke ledere. Björn er en god leder. Det samme er Lauenborg, John og Daniel. Jeg føler ikke, at jeg skal lede holdet alene. De er også meget vigtige for holdet. Jeg er ham, som bærer anførerbindet, men vi er en anførergruppe, som samarbejder og løfter i samlet flok, hvilket jeg er meget glad for, siger Wessel Dammers.

Wessel Dammers skiftede til Randers FC i sommeren 2023 fra hollandske Willem II.

Siden da har den 29-årige hollænder spillet sig ind som en vigtig defensiv brik i Rasmus Bertelsens superligatrup.

I alt er det blevet til 31 kampe for klubben med tre mål til følge. Dammers er på kontrakt i Randers FC frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P