2. Bundesligaen

Medie: Så meget betaler Schalke for Emil Højlund

Emil Højlund er efter alt at dømme på vej til 2. Bundesligaen, og det kommer ikke til at alverden, som F.C. København tjener på sin sidste Højlund.

Foto: F.C. København / Lars Rønbøg, Getty Images
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Snart er F.C. København Højlund-løse.

Onsdag blev Oscar Højlund nemlig præsenteret i Eintracht Frankfurt, og nu er tvillingebror Emil Højlund også på vej til Tyskland.

Dog har Emil sat snuden mod Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 angiveligt har sikret sig den danske U19-landsholdsspiller.

Foto: F.C. København / Lars Rønbøg, Getty Images

Ifølge den tyske journalist Patrick Berger, så kommer 2. Bundesliga-klubben til at betale et godt stykke under 500.000 euro, som svarer til cirka 3,7 millioner danske kroner.

Derudover forlyder det, at Die Königsblaue kommer til at binde Emil Højlund til en kontrakt, som løber frem til minimum 2028.

Dog mangler den endelige aftale med det unge FCK-talent stadig, men det ser godt ud – Schalke var nemlig i stand til at overbevise Højlund.

Ydermere melder Berger, at 2. Bundesliga-klubben har vundet slaget om den sidste Højlund foran sidste sæsons Bundesliga-sølvmedalister fra Stuttgart og andre tyske klubber.

Rygterne er ikke blevet færre efter U19-landsholdet, kort tid efter rygterne brød frem, offentliggjorde en udskiftning i U19-EM-truppen.

Højlund udgår af EM-trup – erstattes af SL-spiller
Medie: Emil Højlund tæt på skifte til Tyskland

I F.C. København står Emil Højlund ‘blot’ noteret for tre førsteholdskampe, hvor det sammenlagt er blevet til 12 minutters fodbold.

Dog har han spillet et hav af kampe for U19-holdet, hvor det er blevet til 57 optrædener, 20 scoringer og otte oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P