NordicBet Ligaen

Krogh efter nederlag: Skal ikke rykke op efter en måned

På papiret fik OB en dårlig optakt til næste uges sæsonpremiere lørdag mod Vejle, men cheftræneren er tilfreds med indsatsen på banen.

Cheftræner Søren Krogh hilser på OBs skuffede fans efter superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena lørdag den 25. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Vejle Boldklub vandt med 5-2, da OB gæstede VB Parken i det østjyske lørdag middag.

Kampen blev spillet bag lukkede døre, og derfor er der ikke mange detaljer at hente fra opgøret. Men fynboerne var uden flere spillere, som af forskellige årsager ikke var med til den sidste test.

Og selvom det endte med et stort nederlag til Vejle, så var cheftræner Søren Krogh tilfreds med indsatsen fra sit mandskab.

– Jeg synes faktisk, vi var gode i dag. Vi var dygtige på bolden og dominerede i store dele af kampen. Det kan lyde mærkeligt, når vi taber, men de straffer os sindssygt hårdt, udtaler Krogh til campo.dk.

– Vi har stor ære af opgøret.

OB’erne var stærke i udtrykket, lyder det fra Krogh, som dog også savnede flere mål fra sit mandskab. Fynboerne to mål blev scoret af Elias Hansborg, som fik pæne ord med på vejen fra cheftræneren.

Cheftræner Søren Krogh hilser på OBs skuffede fans efter superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena lørdag den 25. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Hansborg træder bare ind og laver to mål og gør det rigtig godt. William Martin træder også ind og gør det rigtig godt.

– Det er ungt og kraftfuldt, men det er selvfølgelig ikke godt nok at lukke fem mål ind. Det er alt for meget, også selvom det var mod A-holdet fra Vejle. Det var alt for meget.

Trods det store nederlag i generalprøven, så er Krogh ikke bekymret med syv dage til sæsonpremieren. Snarere tværtimod.

– Jeg er ikke bekymret. Jeg er faktisk glad i dag, fordi jeg synes, det var med pil op. Vi skal ikke rykke op den første eller anden måned, der er et helt år. Vi tager det roligt, og har is i maven.

OB har sagt farvel til flere bærende kræfter denne sommer, men Krogh ønsker ikke at konkretisere, om der når at komme erfarne spillere til Ådalen inden sæsonstart.

– Det er lang tid tilbage af transfervinduet, og der kan ske mange ting. Der er fuld tillid til, at de processer, der er gang i, også er grundige, slutter Krogh.

OB gæster Esbjerg lørdag den 20. juli klokken 16, når der er sæsonpremiere i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P