AGF vinder over PL-nedrykkere i sidste test

AGF var lørdag på besøg i England, hvor Luton Town ventede i den sidste test inden sæsonpremieren. Og aarhusianerne trak sig sejrsrigt ud af kampen.

AGFs Gift Links under superligakampen mellem AGF og Lyngby i Aarhus mandag den 15. august 2022

AGF spillede lørdag sin sidste testkamp, inden det går løs næste fredag i 3F Superligaen.

Sidste års nedrykkere fra Luton Town var modstanderen lørdag, og AGF kom godt fra land.

For Gift Links bragte de danske gæster foran efter oplæg fra Mads Emil Madsen, som fik sendt en bold indover. Føringen holdte indtil overtiden af første halvleg.

Her gjorde Calton Morris, som for få måneder siden scorede i Premier League mod Fulham, det til 1-1, som var stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom AGF igen foran, da den unge forsvarer Jacob Andersen bankede bolden i kassen efter 75 minutters spil.

Det blev også kampens sidste scoring, og dermed vinder AGF opgøret mod Luton Town med 1-2.

AGF tager hul på 3F Superligaen fredag klokken 19 mod FC Midtjylland, som man også mødte for få uger siden i en testkamp.