Premier League

Træner med igen: Uønsket United-stjerne taget til nåde

Manchester United bekræfter fredag, at Jadon Sancho træner med førsteholdet på sommerens pre-season.

Jadon Sancho er glad for at være tilbage i Dortmund
Foto: Borussia Dortmund

Jadon Sancho er tilbage på træningsbanen i Manchester.

Det var meget utænkeligt i efteråret 2023, da offensivprofilen blev smidt af førsteholdet, efter han ikke levede op til de krav, træner Erik ten Hag satte.

Men fredag skriver den engelske storklub, at den tidligere Borussia Dortmund-spiller igen er velkommen på træningsbanen.

I januar blev den uønskede profil lejet ud til Borussia Dortmund med blandet succes.

Men måske er der blevet trukket en streg i sandet på Carrington. Det skriver journalisten Fabrizio Romano i al fald.

Ifølge ham har United-træneren og Sancho haft et positivt møde ansigt til ansigt, og de er blevet enige om at komme videre.

Hvad ‘videre’ reelt betyder, kan kun tiden vise. For godt en måned siden skrev selv samme Romano, at Manchester United fortsat er ‘100 procent besluttet på at sælge den tidligere Dortmund-profil.

En anden troværdig journalist, Ben Jacobs, skriver også om positive snakke mellem Ten Hag og Sancho. Og han tilføjer, at den 24-årige kreatør er tilgængelig for Ten Hag, hvis han fortsat er i klubben, når transfervinduet lukker.

Sanchos tidligere arbejdsgiver Dortmund vil angiveligt fortsat gerne have spilleren, men økonomien spænder ben, så de er mest åbne for en ny lejeaftale.

Den italienske storklub Juventus har også været meldt interesserede i englænderen.

Manchester United købte Jadon Sancho tilbage i sommeren 2021, men han har aldrig for alvor levet op til de forventninger, der var til ham.

Sancho hylder Saka: Du gjorde det for mig og Marcus

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P