NordicBet Ligaen

EfB afbryder samarbejdet – Bytyqi skifter til Middelfart

Esbjerg fB kan fredag formiddag fortælle, at klubben og Bardhec Bytyqi er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. I stedet fortsætter Bytyqi karrieren i Middelfart BK.

Esbjerg fB og Bardhec Bytyqi stopper samarbejdet.
Foto: Esbjerg fB

Samarbejdet stopper.

Sådan lyder meldingen fredag formiddag fra NordicBet Liga-klubben Esbjerg fB.

Klubben fortæller på sin hjemmeside, at man er blevet enig med Bardhec Bytyqi om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Bardhec Bytyqi havde ellers blot et halvt år tilbage af sin kontrakt i klubben, men da udsigten til spilleminutter i den kommende sæson er lange, har parterne besluttet, at et øjeblikkeligt brud er at foretrække.

Det fortæller administrerende direktør i Esbjerg fB Jens Hammer Sørensen, som samtidig ønsker Byteqi alt held og lykke i fremtiden.

– Bardhec Bytyqi kom til EfB på et vanskeligt tidspunkt rent sportsligt, men fik trods alt spillet sig ind omkring holdet i perioder, hvor det også er gået godt.

– Men da udsigten til fast spilletid synes lang i øjeblikket, har vi været åbne for, at Bardhec kan søge videre i karrieren nu. Vi siger derfor tak for indsatsen i blåt og hvidt, og ønsker Bardhec Bytyqi held og lykke med det næste step.

Campo.dk erfarer: Esbjerg fB henter tidligere AGF-keeper

Det blev i alt til 50 optrædener i EfB-trøjen for 27-årige Bardhec Bytyqi, som også noterer sig for tre scoringer.

Opdateret: Kort efter ovenstående nyhed fra EfB er Bardhec Bytyqi blevet præsenteret som ny spiller hos 2. Divisionsklubben Middelfart BK. Her har han underskrevet en kontrakt af to års varighed.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P