EM Ambassaden

Big 9: Her ligger værdien i EM-finalen

EM 2024 lakker mod enden og søndag afvikles finalen mellem Spanien og England. campo.dk guider dig til, hvor du skal sætte dine tegn på denne rundes Big 9-kupon.

TOPSHOT – Spain’s forward #19 Lamine Yamal celebrates scoring his team’s first goal during the UEFA Euro 2024 semi-final football match between Spain and France at the Munich Football Arena in Munich on July 9, 2024. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP)

* Denne artikel er sponsoreret af Bet25

campo.dk har under EM haft et samarbejde med Bet25, hvor vi til hver runde under EM er kommet med to til tre skarpe anbefalinger til Big 9-kuponerne.

Nu skal det hele imidlertid afgøres. Sprudlende Spanien med Lamine Yamal, som dagen før EM-finalen fylder 17 år, mod skuffende England og alle deres store stjerner. Da der kun er én EM-kamp på kuponen, har der også sneget sig en anbefaling med på en Allsvenskan-kamp.

Den sidste Big 9-kupon med en EM-kamp på ser sådan ud:

Første kamp: Spanien – England
Anbefaling: X2 og under 2,5 mål

Big 9-spillerne er ikke overraskende glade for Spanien, men der bliver i den grad også overkompenseret for de to holds formkurver. England har utvivlsomt haft stolpe ind, men skal man nære bare en smule tillid til det professionelle oddsmarked, er der i skrivende stund gigantisk værdi i at krydse England af på kuponen.

Oddsmarkedet giver i skrivende stund X2 cirka 62% sandsynlighed, mens blot 45% har krydset de to tegn af.

Også på over/under 2,5 mål er der flot værdi. Big 9-spillerne er egentlig ret enig med oddsmarkedet om, at underen skal holdes sikker, men mens oddsmarkedet giver sandsynligheden for få mål i kampen 63%, er kun 57% af tegnene i skrivende stund på under 2,5 mål.

Min anbefaling går derfor på X2 og under 2,5 mål.

Anden kamp: Kalmar FF – Brommapojkarna
Anbefaling: X2 og under 2,5 mål

Kalmar FF har gang i en skuffende sæson i Allsvenskan, hvor de lige nu ligger på den playoff-givende 14. plads, som skal møde tredjepladsen fra Superettan. Derfor undrer det mig også, at hele 55% af tegnene er sat på 1-tallet, selvom oddsmarkedet vurderer de to hold fuldstændig lige. Det skaber massiv værdi på X2. Brommapojkarna ligger blot to pladser højere og derfor kan jeg også godt se begge hold være tilfredse med uafgjort, hvis kampen skulle stå 1-1 hen mod slutningen.

Både Kalmar og Brommapojkarna er dog imidlertid ‘over’-hold, hvilket taler lidt imod, at kampen skulle blive målfattig, men både hvad angår de nuværende procenter på over/under og kampens betydning har jeg svært ved at gå udenom under 2,5 mål. Der nemlig kun 35% der har krydset under 2,5 mål af, mens oddsmarkedet giver udfaldet omkring 44% sandsynlighed.

Min anbefaling går derfor på X2 og under 2,5 mål.

Spilstop på kuponen er lørdag den 13. juli klokken 15.00.


Jacob Høgh har beskæftiget sig med spil på fodbold på seriøst plan i mere end fem år og kombinerer i dag den gerning med at være journalist hos campo.dk. Han kan følges på X her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P