LaLiga

Barca-ikon slår fast: Jeg vender tilbage til klubben en dag

Det er nu seks år siden, at han forlod FC Barcelona, men en dag vender han tilbage til klubben, slår han fast. I hvert fald hvis det står til ham.

Jordi alba, Lionel Messi, Luis Suarez og Andrés Iniesta jubler efter en scoring for FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Andrés Iniesta vil tilbage til FC Barcelona.

Det slår den tidligere Barca-profil fast ved et større kommercielt arrangement i Madrid. Det skriver flere spanske medier – heriblandt Sport.

Den spanske midtbanemagiker er efterhånden fyldt 40 år, men er stadig aktivt spillende. I dag tørner han ud for Emirates Club i De Forenede Arabiske Emirater, og trods den – i fodboldmæssig forstand – høje alder, så har han ikke umiddelbart planer om at stoppe.

Han fortæller, at han ‘vil fortsætte med at spille, indtil han føler, at tiden er inde til at stoppe’. Men når han engang stopper, så er drømmen at vende retur til FC Barcelona.

– Jeg vender tilbage en dag, eller jeg vil rigtig gerne vende hjem til FC Barcelona på et tidspunkt. Lige nu ved jeg ikke, hvornår det bliver, og hvordan det kommer til at foregå. Det er der reelt set ingen, der ved. Vi må se, når vi når dertil, lyder det fra Andrés Iniesta.

Samtidig påpeger han, at det ville have været fedt at blive genforenet med Xavi i FC Barcelona. Derfor ærgrer han sig over, at hans tidligere midtbanemakker ikke fortsat er at finde på Barcas trænerbænk.

– Jeg ville have elsket, at han (Xavi, red.) fortsatte. Især med tanke på det, han repræsenterer for mig personligt, fortæller Iniesta.

Andrés Iniesta nævner ikke selv, hvilke arbejdsopgaver han forestiller sig, at han kunne varetage i FC Barcelona.

Andrés Iniesta var en del af FC Barcelona fra 1996 og frem til 2018. I alt blev det til 674 kampe for klubbens førstehold med 57 mål og 136 assists til følge.

Den 40-årige spaniers nuværende kontrakt i Emirates Club stod til at udløbe ved udgangen af juni måned. Den indeholdt dog en mulig forlængelse på et år, og der har samtidig også været snak om, at han kunne overtage trænerposten i klubben. Intet er dog endnu meldt ud.

Barca-træner kræver tandlægerapporter fra spillerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P