3F Superligaen

AaB ansætter tidligere islandsk landsholdsspiller i staben

AaB kan fredag formiddag fortælle, at klubben har ansat den tidligere islandske landsholdsspiller Olafur Bjarnason i en stilling som Head of Coaching.

Olafur Bjarnason overtager stillingen som Head of Coaching på AaB Akademiet.
Foto: AaB
Denne historie udkom først på campo.dk

Der oprustes i staben på AaB Akademiet.

Det står klart fredag formiddag, hvor superligaklubben har hentet den tidligere islandske landsholdsspiller, Olafur Bjarnason, ind i stillingen som Head of Coaching.

Bjarnason kommer med flotte meritter og har tidligere været træner i en række islandske klubber samt arbejdet med træner- og spillerudvikling i det norske fodboldforbund i fem år.

Aftalen glæder AaB’s akademichef, Mathias Krogh, som ser frem til samarbejdet med Bjarnason.

– Der har generelt set været stor interesse for stillingen, og vi har i forløbet ledt efter en leder, der har erfaring med alle dele af arbejdet som Head of Coaching. Trænerudvikling, spillerudvikling, forældresamarbejde og kulturel ledelse er selvfølgelig vigtigt, ligesom vi har vægtet at få en person ind, som samtidig trives på banen – tæt på spillere og trænere.

– Nu glæder vi os til at byde Olafur velkommen og gå endnu mere i detaljer omkring vores arbejdsgange og metodikker samt præsentere analyserne fra den nyligt overståede sæson. Desuden ser vi frem til igen at få en fast figur ind i den del af akademiledelsen, der omhandler træner-, spiller- og holdudvikling, hvor Olafur bliver nærmeste sparringspartner til trænere og ledere i ældste segment, mens Phillip Nødgaard fortsætter hos de yngste, fortæller Mathias Krogh.

I sin aktive karriere var Olafur Bjarnason forbi klubber som norske SK Brann, hvor han noterede sig for 175 kampe, samt svenske Malmø FF.

Han står desuden også noteret for 27 landskampe for Island, hvor det dog aldrig blev til en scoring.

Pudel om AaB-skifte: Har følt mig velkommen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P