EM 2024

Stor diskussion om straffe: Siger alt, de ikke vil ryste hånd

Ifølge Virgil van Dijk havde kampens dommere travlt med at komme ned i omklædningsrummet efter kampen. Englænderen Gary Neville er rasende over straffesparkskendelsen, som gik Englands vej.

Virgil van Dijk diskuterer med dommeren under EM-kampen mellem Holland og England.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Ronald Koeman mener, sådanne beslutninger ødelægger fodboldspillet.

Og hvis du spørger den engelske fodboldekspert Gary Neville, er kendelsen, som gav Harry Kane et straffespark en ‘skandale’. Det fortalte englænderen i forbindelse med EM-semifinalen mellem Holland og England til ITV.

– Som forsvarsspiller vil jeg til hver en tid synes, det er en skandale at få sådan kendelse imod mig men i så vigtig en kamp – det er endnu værre, siger han.

Gary Neville peger også på Tysklands straffespark i kampen mod Danmark, som en kendelse, han putter i kategorien ‘skandaløs’.

Den tidligere Manchester United-kaptajn støtter dermed – måske lidt overraskende – hollænderne som også er utilfredse med straffesparks-kendelsen.

Holdets anfører Virgil van Dijk kunne efterfølgende ikke skjule sin skuffelse over dommernes beslutning, som fik en afgørende betydning for kampens resultat.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg ved ikke, om jeg skal sige noget.

– Jeg synes, det siger det hele, at dommerne gik ind ret hurtigt efter kampen. De havde ikke tid at ryste hånd bagefter.

– Det er, hvad det er. Kampen er slut, vi tabte, den er hård at sluge, siger han.

Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

I det engelske ITV-studie, hvor Gary Neville var vred, var den tidligere Arsenal-stjerne Ian Wright mere på dommerens side.

– Hvis du kigger på, hvordan spillet er nu, og hvordan det er, når tingene skal kigges igennem af VAR, så er det hensynsløst, siger han om tacklingen fra Denzel Dumfries og fortsætter.

– Det er derfor, det er blevet givet.

Korrekt dømt eller ej, så svigtede Harry Kane ikke fra 11-meteren. Og i kampens overtid kunne Ollie Watkins på dramatisk vis sparke sejrsmålet ind.

Måbende Koeman skælder ud: Ødelægger fodbold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P