3F Superligaen

Officielt: Randers FC henter ‘lynhurtig’ kantspiller

Randers FC fortæller torsdag aften, at klubben er blevet enig med den 24-årige kantspiller Norman Campbell, som skifter til klubben på en fireårig aftale.

Randers FC henter Norman Campbell
Foto: Martin Albrechtsen – Randers FC
Denne historie udkom først på campo.dk

Randers FC forstærker offensiven.

Det oplyser klubben torsdag aften på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at klubben henter den ‘lynhurtige’ 24-årige jamaicanske kantspiller Norman Campbell.

Norman Campbell hentes til Kronjylland fra den serbiske klub FK Vojvodina Novi Sad, som han skiftede til i sommeren 2023.

Selvom kontrakten i det serbiske først stod til at udløbe i sommeren 2026, så har Campbell altså valgt at skifte allerede denne sommer.

Valget er faldet på Randers FC, og det vækker stor glæde hos klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at hente Norman. Han kommer til at bidrage med en masse fart, power og dybdeløb. Han er hurtig, aggressiv og teknisk dygtig. Han er en spændende spiller, som giver os nogle flere strenge at spille på rent offensivt.

– Der er ingen tvivl om, at Campbell er et stort talent. Han har nogle spidskompetencer, som styrker vores trup og som vil gøre ondt på rigtig mange modstandere. Formår vi at forløse hans store potentiale, så kan han også på sigt gå hen at blive en rigtig god salgscase for os, siger Søren Pedersen.

Det oplyses, at Norman Campbell allerede er stødt til sine nye holdkammerater i Rostock, hvor Randers FC i øjeblikket er på træningslejr.

Han træner for første gang med holdet i morgen, fredag, og han er dermed i spil til lørdagens testkamp mod Hansa Rostock.

Randers FC åbner Superliga-sæsonen anno 2024/25 den 21. juli, når klubben møder Vejle Boldklub på udebane klokken 16:00.

Medie: Randers er tæt på australsk angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P