Middelfart Boldklub forlænger med tidl. OB-keeper

Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med det tidligere OB-talent Casper Radza, som har spillet i klubben siden 2017.

Casper Radza knytter næverne for Middelfart
Foto: M-photo
Denne historie udkom først på campo.dk

Casper Radza har været fast mand i buret i Middelfart igennem syv sæsoner – og det ser ud til at fortsætte.

Keeperens kontrakt i Middelfart Boldklub udløb ellers denne sommer, men nu har partnere underskrevet en aftale for den kommende sæson.

Dermed fortsætter den 30-årige vestfynske målmand i 2. Divisionsklubben, og det er noget, som glæder sportschef Søren Godskesen.

– Casper er en af de spillere, som har været i klubben i længst tid, og han har en naturlig rolle på og uden for banen. Siden hans start i januar 2017 har han stort set ikke misset en kamp, og han har været en stærk sidste skanse.

– Vi er meget glade for fortsat at have Radza i truppen, og ser frem til at have ham med på holdet i den kommende sæson, lyder det fra sportschefen.

Casper Radza knytter næverne for Middelfart
Foto: M-photo

Også målmanden selv er glad over kontraktforlængelsen i Middelfart, som han mener spiller en god omgang fodbold.

– Vi har gang i noget spændende her i Middelfart, og det vil jeg rigtigt gerne være en del af. Vi har fået bygget et nyt og stærkt fundament, og spiller en god gang fodbold.

– Jeg har store forventning til at vi kan bygge yderligere på i den kommende sæson, og endnu engang blande os i den bedste halvdel af 2. division, udtaler Casper Radza.

Casper Radza brød igennem i OB, hvor han fik sin debut i 2015. Siden har han spillet i Næsby og på Færøerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P