LaLiga

Frygt i Real Madrid: Bellingham skal muligvis under kniven

Jude Bellingham har været den helt store oplevelse for Real Madrid i den seneste sæson. Men i store dele af sæsonen har han spillet med en skade – en skade der endnu ikke er blevet behandlet til fulde, hvilket muligvis vil sende den engelske stjerne på operationsbordet og gennem en længere genoptræning.

Jude Bellingham jubler efter en scoring for England
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jude Bellingham har været her, der og alle vegne for Real Madrid i den seneste sæson.

Den unge englænder er braget igennem i den spanske kongeklub, og han er fra dag ét blevet en af de absolutte stjerner på holdet.

At være en stjerne betyder også, at der er godt med spilletid. Og Jude Bellingham har da også spillet hele 3644 minutter for Real Madrid i denne sæson – det til trods for en kortvarig muskelskade.

Men ikke nok med at Jude Bellingham har døjet med en muskelskade, så pådrog den 21-årige englænder sig faktisk også en skulderskade tilbage i november måned 2023.

Siden da har han fået behandling, som har skullet modvirke smerterne. Og det er langt hen ad vejen gået godt. Men nu ser det ud til, at Real Madrid og Jude Bellingham måske har presset citronen én gang for meget.

I hvert fald melder flere spanske medier – heriblandt AS og Sport – at der er en stigende bekymring for Jude Bellingham og hans skulder. Smerterne er ikke forsvundet – faktisk bliver de værre. I særdeleshed i forbindelse med EM 2024 i Tyskland ser Jude Bellingham ifølge medierne ud til at være påvirket af sine smerter.

Derfor går snakken nu på, at Jude Bellingham muligvis skal opereres for at komme skulderskaden til livs.

Dét i sig selv er bekymrende for Real Madrid og Jude Bellingham. Yderligere bekymring tilføjes, når man ser på, hvor længe Bellingham vil sidde ud efter en sådan operation.

Det spanske medie Sport mener at vide, at operationen – hvis den udføres – vil give Bellingham en skadespause på hele tre måneder. Dermed ser den profilerede midtbanemand ud til at misse sæsonstarten samt store dele af efterårssæsonen.

Hverken Real Madrid eller Jude Bellingham selv har meldt noget ud om skaden på nuværende tidspunkt.

Vildt rygte: Real Madrid jagter tidligere AGF-stopper

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P