Målfest: Brøndby tæver tjekkisk storklub i testkamp

Brøndby grundlage sejren med fire scoringer i første halvleg. På grund af et tordenvejr blev kampen fløjtet af før tid.

Brøndby IF's spillere fejrer en scoring mod FC Nordsjælland.

Peter Vindahl startede i målet for Sparta Prag mod Brøndby IF.

Men den tidligere FC Nordsjælland-keeper vil nok ønske, at han lavede noget andet denne onsdag eftermiddag i juli. Hele fire gange blev han passeret af de danske vicemestre. Og det var bare i første halvleg.

Nicolai Vallys og stod for den første og sidste scoring i halvlegen, mens Rasmus Lauritsen og Filip Bundgaard ville lege med med ind i mellem.

Den stakkels danske Sparta Prag-keeper blev skiftet ud i pausen. Om det var derfor, tjekkerne fik sat prop i vides ikke.

Men Brøndby scorede blot en enkelt gang i anden halvleg ved Yuito Suzuki til slutresultatet 5-2. Inden da havde Sparta Prag sparket lidt spænding ind i kampen med to scoringer på to minutter.

Men mere nåede de altså ikke, og de fik også lidt færre minutter at gøre med. Kampen blev fløjtet af godt fem minutter før tid på grund at tordenvejr over Østrig.

Rent held? Brøndby scorede langt flere mål end de “burde”