3F Superligaen

Medie: Mexicanere vil lægge sag an mod FCK

Cruz Azul vil angiveligt lægge sag an mod F.C. København og Rodrigo Huescas, som menes at skifte til hovedstadsklubben i den nærmeste fremtid.

F.C. København logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En F.C. København-transfer får nu et efterspil.

Sådan lyder meldingen fra ESPN, der beretter, at F.C. København inden længe vil modtage et sagsanlæg fra den mexicanske fodboldklub Cruz Azul.

Årsagen til dette er, at F.C. København inden længe ventes at præsentere den nuværende Cruz Azul-spiller Rodrigo Huescas. Men transferen er ifølge Cruz Azul ikke sket i overensstemmelse med den aftale, Huescas har med klubben.

Meldingen går derfor på, at Cruz Azul har besluttet sig for at indgive en klage til FIFA mod agenterne, der repræsenterer Rodrigo Huescas, spilleren selv og ikke mindst F.C. København.

Ifølge ESPN mener Cruz Azul nemlig ikke, at FCK har imødekommet Rodrigo Huescas frikøbsklausul på to millioner dollar – svarende til omkring 13,8 millioner danske kroner.

F.C. København skulle have ramt beløbet, men betalingen skulle ske i to rater af 6,9 millioner kroner og altså ikke i én rate på den samlede frikøbsklausul. Og det vil Cruz Azul ikke acceptere.

Det forlyder, at den første rate betales øjeblikkeligt, mens den anden del af raten først vil blive betalt i 2025.

Det der lige nu står i vejen for transferen skulle ifølge ESPN være, at Cruz Azul nægter at underskrive FIFA’s Transfer Matching System, som er et nødvendigt dokument for, at FCK kan registrere Huescas til at spille kampe for klubben.

Transferen er endnu ikke meldt ud på officielt hold fra hverken F.C. København, Cruz Azul eller Rodrigo Huescas.

Den blot 20-årige mexicanske landsholdsspillers nuværende aftale med Cruz Azul udløber i sommeren 2025.

Officielt: FCK bekræfter kæmpebud på profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P