LaLiga

Medie: Barca kæmper mod storklubber om spansk stjerne

FC Barcelona har de økonomiske midler til at hente Nico Williams denne sommer, men en række andre storklubber står angiveligt klar til at hive ham ud af Barcas hænder.

Lamine Yamal fejrer en scoring sammen med Spaniens Nico Williams.
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ja, FC Barcelona har økonomiske muskler til at købe Nico Williams fra Athletic Club denne sommer.

Det slog klubbens præsident, Joan Laporta, fast mandag.

Men selvom klubben har råd og også kan gennemføre handlen inden for økonomisk fairplay-reglerne, så er der også andre parametre, der spiller ind.

Nærmere bestemt er det den stigende interesse for Nico Williams, der kan blive en udfordring for den catalanske storklub.

Tidligere forlød det, at Premier League-klubben Liverpool skulle være i fuld gang med at overhale FC Barcelona indenom i en mulig Williams-transfer, men nu byder flere klubber sig også til.

Ifølge det spanske medie Marca holder også FC Bayern München og Chelsea et skarpt øje med Nico Williams, som de ønsker at tilføje til truppen denne sommer.

Det forlyder, at Athletic Club kræver, at en købende klub vil aktivere Nico Williams’ frikøbsklausul, hvis klubben skal slippe den unge offensivspiller denne sommer.

Ifølge rygterne lyder frikøbsklausulen på 58 millioner euro, hvilket svarer til i omegnen af 433 millioner danske kroner.

Nico Williams står – trods sin unge alder på blot 21 år – noteret for 122 førsteholdskampe for Athletic Club med 20 mål og 26 assists til følge.

Han står desuden også noteret for 18 landskampe for Spanien, som han lige nu er på tur med i Tyskland ved EM 2024. Her har han spillet en vigtig rolle med et mål og en assist, og tirsdag aften er han igen klar når semifinaleslaget mellem Spanien og Frankrig løber af stablen.

Barcas plan B: Vil hente wing i Mexico i stedet for Williams

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P