Premier League

Medie: Inter er vilde med back-profil fra Arsenal

Jakub Kiwior endte i seneste sæson med at få en del spilletid for Arsenal, hvor han tilsyneladende havde imponeret Mikel Arteta. Men nu tyder noget på, at polakkens ophold i det nordlige London lakker mod enden.

Arsenal-spillerne jubler efter at have slået Tottenham.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jakub Kiwior nåede at spille 20 Premier League-kampe for Arsenal i den forgangne sæson.

Med andre ord formåede den 24-årige polak øjensynligt at spille sig til i den mest solide defensiv i ligaen.

Men selvom Kiwior havde en stor aktie i, at Arsenal blev det mandskab, der lukkede færrest mål ind af alle i Premier League, lader det til, at han meget snart kan være fortid hos ‘The Gunners’.

Meget tyder nemlig på, at Arsenal har i sinde at hente italienske Riccardo Calafiori i Bologna, der kan udfylde samme rolle som Kiwior.

Medie: Arsenal tilbyder Bologna-komet lang kontrakt

Foruden de mange forlydender om Arsenals store interesse i italieneren, har en italiensk klub også en spirende interesse i den alsidige polak.

Både MailSport og italienske DelloSport beskriver nemlig, at Inter er interesserede i at hente Kiwior denne sommer.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge medierne vil Arsenal gerne have omkring 30 millioner euro – svarende til cirka 225 millioner kroner for den unge polak, men det er angiveligt ikke et prisskilt, som den italienske storklub har tænkt sig at imødekomme.

Ifølge DelloSport vil Inter helst leje Kiwior i den kommende sæson, og så have en købsklausul i omegnen af 25 millioner euro – svarende til cirka 185 millioner kroner – med i aftalen.

Kiwior skiftede netop Serie A og Spezia ud med Arsenal tilbage i januar 2023, da den engelske storklub hentede ham for cirka 150 millioner kroner.

I seneste sæson bidrog han med et mål og tre assists i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P