NordicBet Ligaen

Officielt: OB sælger Mucolli til ligarival

OB har solgt ud af overskudslageret, og derfor skifter Agon Mucolli væk fra fynboerne. Og destinationen er kun lige på den anden side af Lillebælt.

Foto: FC Frederica

Agon Mucolli skifter fra OB til FC Fredericia.

Det står klart fredag eftermiddag, hvor det bekræftes, at den 25-årige offensivspiller skifter hjem til sin barndomsklub.

Her har Mucolli skrevet under på en treårig aftale, og det vækker stor glæde hos FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

– Agon var mit første salg efter jeg tiltrådte som cheftræner. Agon gjorde det fantastisk inden han blev solgt, så jeg glæder mig til at byde ham velkommen tilbage efter 3,5 år væk fra FC Fredericia.
Derudover ser vi frem til at få en sulten spiller tilbage som skal bidrage med mål og assists, udtaler Michael Hansen.

Foto: FC Frederica

Agon Mucolli er noteret for 53 kampe i FC Fredericia. Han får rygnummer 98.

Mucolli har været i OB siden 2022, hvor han nåede 11 kampe fordelt over to ophold. OB’s sportsdirektør, Troels Bech, giver også Mucolli nogle ord med på vejen.

– Efter to år med begrænset spilletid er vi blevet enige med Agon om at stoppe samarbejdet her. Med tanke på den brede trup, vi har aktuelt, er udsigt til spilletid stadigvæk udfordret. Vi vil fortsat reducere i truppen for at skabe tydelighed om en kortere vej fra Akademi til Førstehold, siger sportsdirektør, Troels Bech, inden han fortsætter:

– Vi vil gerne takke Agon for hans tid i OB, og vi ønsker han alt held og lykke på hans videre vej.

Agon Mucolli kan komme i aktion for FC Fredericia allerede lørdag, hvor klubben møder Vejle Boldklub i en testkamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P