NordicBet Ligaen

Krogh glad for flere unge OB’ere: Et drømmescenarie

Prominente navne har forladt OB denne sommer, og ind er i stedet kommet egne talenter fra akademiet. Og den udvikling glæder fynboernes cheftræner.

OBs cheftræner Søren Krogh ved indløb til superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena lørdag den 25. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var masser af store navne med prominente klubber på CV’et – men lige lidt hjalp det.

OB rykkede ud af 3F Superliga, og er nu at finde i landets næstbedste række. Væk er “de dyre drenge”, og ind er i stedet kommet egne talenter fra det fynske akademi.

Og de lokale drenge satte allerede aftryk tirsdag eftermiddag i sæsonens første testkamp mod B.93. Her blev alle OB’s fire mål scoret af egenudviklede spillere.

Og det glæder cheftræner Søren Krogh.

– Det er jo et drømmescenarie, synes jeg. Det arbejde, vi for alvor har taget hul på nu, er at sammenflette førsteholdet med akademiet i endnu højere grad, udtaler Krogh til campo.dk, og fortsætter:

– Og det gælder hele vejen rundt. Også kultur- og spillestilsmæssigt, hvor der er rigtig meget godt at tage med op fra vores akademi.

Foto: OB

Tirsdagens kasser blev scoret af Nikolaj Juul-Sandberg, Luca Kjerrumgaard og det 17-årige stjerneskud William Martin, som noterede sig for to mål.

OB-chef jubler: Nye spillere skal have samme kendetegn

– Fire mål for vores egen drenge – og også nogle stærke præstationer fra Noah Lassen, Marcus McCoy og Julius Bertel Askou – det er noget, som lover rigtig godt for en meget stærk OB-fremtid.

– Det er så fedt, at det kommer indefra vores egen skole, at der den her store kraft fra vores egen uddannelse. Det er megafedt, slutter Søren Krogh.

OB’s akademi er blandt de fem bedste i Danmark ifølge DBU’s rangering, og sidste sæson vandt klubbens U17-drenge Danmarksmesterskabet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P