3F Superligaen

Glad Theo Sander: Skade tog længere tid end håbet

Theo Sander er tilbage på træningsbanen efter et halvt år på sidelinjen med en slem skade. Og den unge F.C. København-målmand kalder det “fantastisk” endeligt at være tilbage.

Hvidovres Mathias Andreasen og FCKs Theo Sander i aktion under superligakampen mellem Hvidovre IF og FC København i Hvidovre fredag den 18. august 2023.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Theo Sander blev slemt skadet i knæet ved udgangen af 2023.

Den unge keeper måtte en tur under kniven, og derfor blev vinteren og foråret brug på genoptræning af den nu 19-årige målmands knæ.

Og nu er der endelig græs under fødderne og handsker på hænderne for keeperen, som er med resten af F.C. København-truppen på træningslejr i Østrig.

– Det er helt fantastisk at kunne træne med igen efter i lang tid bare at have været i gym. Det er jo ikke lige der, man som fodboldspiller vil bruge al tiden, man vil ud på græs og mærke bolden igen, så det er virkelig fedt at være en del af det igen, udtaler Theo Sander til FCK’s egne kanaler.

Theo Sander fortæller, at det især er reaktionsevnen, som skal trænes op igen med målmandstræner Kim Christensen og resten af keeperteamet.

Ikke sært, når man har siddet ude i et halvt år. Og nordjyden fortæller også, at han da havde håbet at kunne være kommet i gang lidt tidligere.

– Ja, det tog lidt længere tid, end jeg havde håbet på i første omgang, men vi blev enige om internt, at det var bedre at tage en måned eller to mere for at komme helt over det, så jeg ikke ville få fremtidige skavanker, udtaler målmanden.

Medie: FCK nærmer sig mexicansk landsholdsspiller

Sander kom til F.C. København fra AaB i 2023, som 18-årig, og han er foreløbigt noteret for en enkelt førsteholdskamp under cheftræner Jacob Neestrup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P