3F Superligaen

Agon Mucolli efter OB-exit: Har været tragikomisk

Agon Mucolli takker af i OB og skifter til FC Fredericia, og den 25-årige midtbaneprofil kalder sin tid i klubben for tragikomisk.

Foto: OB

Agon Mucolli kom til OB i 2022, men efter to år og 11 kampe er det slut.

Den vævre offensivspiller nåede aldrig for alvor at sætte et stort aftryk for OB, og har undertiden også været udlejet til svensk fodbold.

Nu skifter Mucolli til FC Fredericia i NordicBet Ligaen, og til OB’s hjemmeside tager den 25-årige østjyde afsked med klubben. Og det har vist været en blandet omgang.

– Min tid på banen for OB har været tragikomisk mildt sagt, men udenfor banen har det været en fantastisk tid. Specielt mit venskab med Bashkim og alle hans gode råd, som jeg desværre ikke lyttede nok til – men det kan nås endnu.

– Så vil jeg gerne give en stor tak til Johs, Elhardt og Mustapha (en del af staben omkring førsteholdet, red.) for det bedste selskab og gode humør, og til OBstruktion (fanmedie, red.) for at give spillere taletid uanset deres situation, lyder det fra Agon Mucolli.

Agon Mucolli på plads i FC Fredericia. Foto: FC Frederica

Mucolli takker også fansene, og kalder dem grunden til, at OB er en speciel klub, inden han sender en et par rosende ord i retning af et af klubbens unge talenter.

– Og så håber jeg personligt, at Elias Hansborg slår igennem i OB, fordi han den bedste indstilling, jeg nogensinde har set.

Mucolli har underskrevet en treårig aftale i FC Fredericia. Læs mere her.

Officielt: OB sælger Mucolli til ligarival

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P