LaLiga

Vildt rygte: Real Madrid jagter tidligere AGF-stopper

Real Madrid er angiveligt på jagt efter forstærkning til de bageste geledder, og her erfarer et spansk medie, at Kongeklubben vil slå kløerne i en tidligere AGF’er, som forlod klubben for et år siden.

Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nacho Fernández er fortid i Real Madrid, og derfor er den spanske storklub på udkig efter en afløser til midterforsvaret.

Og ifølge det spanske medie OK Diario, så står den tidligere AGF’e Yann Bisseck på listen hos Florentino Pérez og Real Madrid.

Tyske Bisseck skiftede væk fra AGF i 2023 til den italienske storklub Inter, men nu kan selveste Real Madrid blive næste stop for den 23-årige forsvarere.

Der er dog bare et problem i følge det spanske medie.

For Bisseck er kun nummer to på listen hos Perez, Ancelotti og kompagni. Øverst står franske Lilles talentfulde forsvarer Leny Yoro.

Men den franske klub vil angiveligt have 60 millioner euro, svarende til cirka 450 millioner kroner, for den 18-årige franskmand, og det kan få Real Madrid til at gå efter nummer to på listen.

Yann Bisseck fik 16 optrædener for Inter i Serie A sidste sæson, og nåede også tre Champions League-kampen for den italienske klub.

Han kom til AGF første gang i 2021 på en lejeaftale og blev året efter købt fri af hans tyske klub FC Köln. Han nåede 68 kampe for AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P