Premier League

Officielt: Raya underskriver permanent kontrakt

David Raya har været udlejet til Arsenal fra Brentford i sidste sæson, men torsdag har den spanske målmand skrevet under på en permanent kontrakt.

Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix

David Raya veksler en lejeaftale med Arsenal til en permanent kontrakt.

Det meddeler den engelske storklub torsdag, som meddeler, at man har aktiveret den frikøbsklausul som var i lejekontrakten.

Arsenal oplyser ikke, hvor lang en kontrakt, Raya har underskrevet, men skriver at den er long-term.

Dermed er Raya færdig med Thomas Frank og Brentford, som han kom til i 2023. Og den 28-årige målmand er glad for sin nye kontrakt i Arsenal.

– Efter et år på lån som Gunner, kan jeg endelig kalde mig en Arsenal-spiller for de kommende år. Jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer, men lever altid og nyder altid øjeblikket.

– Det er en drøm, som bliver virkeliggjort, og jeg vil gerne takke jer alle for den støtte, I allerede har givet mig det seneste år.

Også manager Mikel Arteta er glad for, at landsmanden fortsætter i Arsenal fro de kommende sæsoner.

– David viste os sidste sæson, hvilken vigtig spiller han er for os, og vi er glade for, at han nu officielt er vores spiller. Han fylder meget i omklædningsrummet og vi er glade for at arbejde sammen med ham.

David Raya er foreløbigt noteret for 41 optrædener for The Gunners. Han er lige nu afsted med det spanske landshold, som fredag møder Tyskland i kvartfinalen ved EM.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P