EM Ambassaden

Würtz overgiver sig: De er EM-outsidere hos mig også

Rasmus Würtz havde godt hørt forud for EM, at man skulle holde øje med østrigerne. Nu er han selv overbevist, fortæller han i dagens episode af EM Ambassaden.

Patrick Pentz jubler med østrigsk forsvarspiller efter sejren over Holland
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

Østrig har imponeret stort ved dette års EM.

Ralf Rangnicks mandskab har taget fusen på store nationer som Holland og Frankrig med deres intenste presspil og angrebsivrige måde at forsvare på.

Og Rasmus Würtz var godt klart over, at der måske var noget at komme efter hos østrigerne, men nu har han selv set det med egne øjne.

Og han er imponeret.

– Jeg er vildt imponeret. Jeg hørte godt, der var nogen, der havde dem som outsidere. Jeg tænkte alligevel: ja ja, godt nok er det Rangnick, der gerne vil lave det her pressspil, men hvor godt, kan man lige få det til at spille med et landshold, som ikke er sammen hver dag, lyder det indledningsvis fra Würtz.

Men på spørgsmålet, om Østrig nu også er outsidere til EM-titlen hos ham, så erkender den tidligere midtbanespiller, at han har overgivet sig.

– Ja, det er de lidt. Fordi de er trælse at spille i mod. Og jeg synes, der har været en tendens til i den her turnering, at de hold, som gerne vil op og presse lidt højt, at det har de mange gange haft succes med.

– Jeg tror faktisk, de kan komme langt, og jeg tror, de kan drille rigtig mange modstandere.

Du kan høre hele Würtz’ analyse af dagens EM-kampe i vores podcast, EM Ambassaden.

Dagens kampe:
18:00 Rumænien – Holland (DR1)
21:00 Østrig – Tyrkiet (TV2)

Find dagens episode af EM Ambassaden på din foretrukne podcastplatform – eller lyt med nedenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P