90′

Østrig vandt overrasekende sin gruppe foran Holland og Frankrig.

Alligevel viste Tyrkiet sig tirsdag aften at være for stor en mundfuld for Ralf Rangnicks mandskab, da de to nationer krydsede klinger i den sidste ottendedelsfinale ved dette års EM-slutrunde.

Dermed rejser Østrig tilbage til Alperne, mens Tyrkiet nu kan se frem til en kvartfinale mod Holland.

Særligt midtstopperen Merih Demiral må være i den syvende himmel, efter han fordoblede sit samlede antal af mål for Tyrkiet ved at score begge mål i tirsdagens sejr.

Se liveopdateringer fra kampen nedenfor

Tyrkiet er videre til kvartfinalerne ved EM for første gang siden 2008

SLUT

90+4′ Vanvittige scener. Baumgartner header på mål, men Gunok disker op med slutrundens måske både vildeste og vigtigste redning!

89′ Tiden løber ud for Østrig, der fortsat sidder på spillet. Tyrkiet får dog nu mulighed for omstillinger, da Ralf Rangnick kaster alt frem her til sidst

83′ Det brænder på i det tyrkiske felt. Det er slet ikke slut endnu. Der er panik på hos tyrkerne

77′ Østrigerne mangler lige den sidste aflevering for at blive helt farlige. Der er dog et langt kvarter i vente for Tyrkiets spillere

72′ Tyrkiet står lang tilbage på banen. Nu er det op til Østrig at få lirket tyrkernes defensiv op

66′ Tredje mål i kampen – og for tredje gang er det efter et hjørnespark. Denne gang er det Østrig, der reducerer. Michael Gregoritsch står klar ved bagerste stolpe, hvor bolden bliver forlænget til. Han sparker den uden besvær ind i det tyrkiske mål

66′ – MÅL

59′ Tyrkiet fordobler! Güler slår endnu et perfekt hjørnespark, og hvem står klar? Det gør selvfølgelig Merih Demiral igen. Han er nu dobbeltmålscorer i kampen. Al-Ahli-midtstopperen har nu fordoblet sit antal af mål i alt for det tyrkiske landshold denne tirsdag aften

59′ – MÅL

55′ Tyrkiet bedre med i kampen

51′ Østrig er kommet klart bedst ud efter pausen

50′ Arnautovic med en stor chance, men den reddes af Gunok i det tyrkiske mål. Stor redning

46′ Bolden ruller igen

Tyrkiet i front efter det tidlige føringsmål

PAUSE

45+1′ Østrig forsøger en sidste gang før pausen, men afslutningen sniger sig forbi mål

39′ Østrig stikker i en omstilling, men det løber ud i sandet. Tyrkiet må være alvorligt tilfredse med det nuværende kampbillede

30′ Tyrkiet i kontrol. Både i presspillet og på bolden. Det kan umuligt være hensigten for østrigerne

23′ Tyrkiet med nogle gode minutter i kontrol

15′ Tyrkiet forsøger efter bedste evne at modstå Ralf Rangnicks overfaldsfodbold

7′ To chancer yderligere til østrigerne. Et mandskab i fuld kontrol

4′ Østrig slår lynhurtigt tilbage, men det er lige akkurat ikke nok. Baumgartner sender bolden forbi stolpen

2′ Tyrkiet i front efter et hjørnespark, som østrigerne ikke får afværget. Bolden ender hos Merih Demiral, der sparker den op i nettaget fra en position tæt under mål