LaLiga

Medie: Barca-ledelse uenige om brandvarmt transferemne

Den spanske landsholdsspiller Nico Williams, som lige nu stjæler overskrifterne til EM i Tyskland, er ifølge flere spanske medier eftertragtet i FC Barcelona. Dog er det ikke alle i klubben, der ønsker den unge kantspiller.

Nico Williams jubler sammen med sine holdkammerater hos Spanien til EM 2024
Foto: Ritzau / Scanpix / Tobias Schwarz / AFP

Ifølge SPORT er medlemmer i Barcelona-ledelsen uenige om købet af Nico Williams.

Den spanske landsholdsspiller forlængede sin kontrakt med Athletic Club i foråret, hvor aftalen blev underskrevet velvidende, at FC Barcelona var interesseret i ham.

Forlængelsen af kontrakten har dog besværliggjort en mulig transfer, da Barça nu er nødsaget til at punge ud for Athletic-profilen.

Nico Williams’ tidligere kontrakt med baskerklubben strakte sig frem til denne sommer, hvorfor den catalanske storklub kunne have erhvervet sig talentet fra Bilbao kvit og frit. Dette har kontraktforlængelsen altså nu besværliggjort.

Den nye kontrakt strækker sig til 2027 og indeholder en frikløbsklausul på 58 millioner euro. Athletic ønsker ikke at forhandle en transfer for den unge spanier og henviser derfor til klausulen.

Nogle af medlemmerne i Barca-ledelsen mener, at Nico Williams’ kontraktforlængelse er et tegn på, at den 21-årige fortrækker at sikre sin barndomsklub en transfersum, fremfor at fremskynde en underskrift med den catalanske storklub.

FC Barcelona er angiveligt på jagt efter en ny venstrekant, hvor columbianske Luiz Diaz ligeledes er blevet sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P