EM Ambassaden

Würtz om vanvittigt engelsk pres: Meget meget sårbart

Det engelske landshold er blevet voldsomt kritiseret for deres indsats under EM. Rasmus Würtz ved, hvordan det føles ikke at levere godt, og han fortæller, hvad der sker i en spillertrup.

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Spillet har langtfra været prangende, og målene har da også været få, for forhåndsfavoritterne England ved dette års EM-slutrunde.

Det har medført stor kritik af Gareth Southgate, Harry Kane og resten af det engelske landshold fra fans og presse.

Kritikken har også været for hård, mener Rasmus Würtz, som selv har oplevet at stå midt i orkanens øje, da han var tilknyttet AaB, som rykkede ud af Superligaen i 2023.

– Det bliver så selvforstærkende og det bliver meget meget sårbart. Du kan have en virkelig god gameplan og spille gode første 20 minutter, og så sker der lige pludselig noget i kampene som gør, at spillerne tænke ekstra meget over de ting, de skal gøre, udtaler Würtz i dagens episode af EM Ambassaden.

– Der skal bare ikke så meget til, når man ikke har så meget selvtillid, og man har fået meget kritik og man har sat mange point til.

Og medekspert Rasmus Breiner stemmer i:

– Jeg tror ikke, de engelske fans selv forstår, hvor stor en betydning de har, når de er så negative. De hjælper ikke holdet ved at pifte af dem, når de spiller 0-0.

England skal i aktion søndag aften, hvor Slovakiet venter i ottendedelsfinalen.

Dagens kampe:
18:00 England – Slovakiet
21:00 Georgien – Spanien

Lyt til dagens episode her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P