Premier League

Spurs stjæler Leeds-profil for øjnene af Brentford

Brentford lignede næste destination for den unge Leeds-åbenbaring, men nu melder stort engelsk medie, at Tottenham Hotspurs har hijacket handlen og lagt sig i førersædet for det 18-årige stortalents underskrift.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alt var klappet og klart, og der manglede bare et lægetjek, før at Archie Gray kunne kalde sig ny Brentford-spiller.

Men i sidste time melder journalisten David Ornstein fra det troværdige engelske medie The Athletic, at Tottenham Hotspur overhaler Brentford indenom.

Brentford ifølge Ornstein fået afvist deres tilbud, og derfor har Spurs meldt sig på banen i 11. time. Og her er forventningen, at en aftalen kan landes mellem Spurs, Gray og Leeds.

Den 18-årige midtbanespiller var den helt store åbenbaring for Leeds i sidste sæson, hvor han var fast bestanddel af den centrale akse hos Leeds.

Leeds sluttede på tredjepladsen i Championship, og skulle derfor spille playoff i jagten på Premier League-oprykning. Her tabte klubben i finalen til Southampton.

Archie Gray forlængede i januar sin kontrakt med Leeds, som først udløber i sommeren 2024. Klubben fatter angiveligt penge, hvorfor et salg af Gray er på tale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P