NordicBet Ligaen

Retov efter stort AGF-nederlag: Vi var overmatchet

Martin Retov stod i spidsen for første gang for AC Horsens, da østjyderne mødte AGF i en testkamp, som aarhusianerne vandt med 3-0.

Martin Retov foran en tribune
Foto: AC Horsens

AGF var med Jesper Hansen på mål – og uden Peter Bjur i truppen – da aarhusianerne gæstede Horsens i Martin Retovs første kamp som cheftræner.

Allerede efter få minutters spil kom gæsterne foran ved Tobias Bech. Det blev også 0-2 i første halvleg ved Frederik Tanger, inden Bech gjorde det til kampens resultat 0-3 på et langskud.

Efter kampen udtaler en ærlig Martin Retov, at der var stor forskel på de to mandskaber søndag eftermiddag på Nordstern Arena i Horsens.

– Det var en kamp, hvor vi var lidt overmatchet, for at være ærlig. AGF var stærke, pressede højt på os. Vi forsøger at spille os ud af nogle situationer, og får allerede lavet en fejl efter 50 sekunder, og så er vi bagud 1-0, udtaler Retov til AC Horsens egne kanaler.

Retov har stået i spidsen i seks træningspas hos Den Gule Fare, og hans ankomst markerer samtidig også en ny måde at gribe spillet an på.

Medie: AGF-stjerne afviser ny kontrakt

– Vi skal lære at spille på en ny måde og være bedre på bolden. Så det var dyre lærepenge, men gode lærepenge.

– Vi kan se, hvad tempoet er, når vi møder et tophold fra Superligaen, og hvilken kraft og hvilket pres, de kommer med. Der skal vi lære at spille os ud af nogle situationer på bedre vis. Og det startede med en fin træning i dag.

AC Horsens spiller næste træningskamp den 13. juli mod hollandske PEC Zwolle. AGF møder FC Midtjylland på torsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P