Eliteserien

Peter Christiansen med drømmeindhop i stor triumf mod Rosenborg

Peter ‘PC’ Christiansen startede på bænken, men kom ind og både assisterede og scorede for Viking, som søndag vandt over Rosenborg i Eliteserien i Norge.

Peter Christiansen præsenteres i norske Viking FK

26 minutter på banen var alt, hvad Peter Buch Christiansen skulle bruge søndag aften for Viking i Eliteserien.

Danskeren startede på bænken og herfra kunne han se holdkammeraten Zlatko Tripic bringe Viking foran efter 20 minutter.

Stillingen holdte til pausen, men i starten af anden halvleg udlignede Rosenborg ved Edvard Tagseth. Men efter 65 minutter kom sidste sæsons NordicBet Liga-topscorer på banen.

Og bare fire minutter efter sin introduktion kom Viking foran ved forsvarsspilleren Sondre Bjørshol. Efter 73 minutter assisterede den danske angriber angrebskollegaen Tripic med en skarp afleveringen gennem Rosenborgs felt.

Og med seks minutter tilbage af kampen rundede Christiansen et flot indhop af med at score til 4-1 på en flot tæmning inde i Rosenborgs felt, inden han resolut sparkede bolden i kassen.

Det var den 24-årige angribers anden scoring i Eliteserien for Viking, siden sit skifte i vinters.

Rosenborg fik i overtiden pyntet til kampens resultat4-2. Dermed er Viking på femtepladsen i den bedste norske række. Rosenborg indtager tiendepladsen.