Copa America 2024

Nu slutter det – argentinsk verdensmester takker af

Han har vundet en lang række trofæer i karrieren, men nu stopper en af Argentinas verdensmestre landsholdskarrieren. Copa América bliver hans sidste turnering… og sidste kampe.

Angel Di Maria i træning for det argentinske landshold
Foto: Ritzau / Scanpix / Charly TRIBALLEAU / AFP

Ángel Di María har vundet blandt andet Ligue 1, LaLiga og Champions League.

Og nå ja… VM.

Men nu stopper hans landsholdskarriere. Det afslører Di María selv søndag.

Den 36-årige tidligere Real Madrid, Manchester United og PSG-spiller har tidligere nævnt, at et landsholdsstop nærmede sig, og efter Argentinas sejr mod Peru i nat dansk tid, gjorde han det klart.

De næste Copa América kampe for Argentina bliver de sidste.

– Det var min tur til at være kaptajn. Jeg ved, at jeg har meget få øjeblikke som dette tilbage på landsholdet , sagde Di Maria efter kampen mod Peru, hvor han bar anførerbindet i Lionel Messis fravær.

– Jeg nyder hvert øjeblik af disse sidste kampe for Argentina. Nogle gange er jeg melankolsk, og nogle gange er jeg lidt glad – men beslutningen er taget.

– Jeg har sagt det mange gange, og der er ingen vej tilbage. Denne Copa América bliver min sidste med landsholdet. Jeg ønsker, at det skal være de sidste tre kampe for landsholdet, sagde Di María efter 2-0 sejren mod Peru, hvor han spillede overfor Perus Oliver Sonne, der til daglig spiller i Silkeborg IF.

Afværgede fadæsen: England videre efter vildt drama

Argentina er allerede kvalificeret til kvartfinalen af Copa América, så der er altså maksimalt tre kampe tilbage i den hvide og lyseblå stribede landsholdstrøje.

I 2021 vandt argentinerne Copa América, og et år senere vandt de verdensmesterskabet i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P