EM 2024

Afværgede fadæsen: England videre efter vildt drama

Søndag aften sled og slæbte England sig videre ved EM, da Slovakiet ellers var uhyre tæt på at sende de engelske stjerner hjem.

Bellingham kaster sig akrobatisk i luften for England i kampen mod Slovakiet til EM
J. Bellingham
90’+5′
H. Kane
91′
I. Schranz
25′
45′
90′
Forlænget
120′

Football… Bloody hell!

Slovakiet havde det ene ben i kvartfinalen, men det fik Jude Bellingham gjort noget ved, da Real Madrid-stjernen saksesparkede den engelske udligning i kassen dybt inde i tillægstiden.

Således måtte ottendedelsfinalen gå i forlænget spilletid, hvor Harry Kane ikke skulle bruge mere end ét enkelt minut på at sende England i front.

Resten af opgøret bød ikke på flere scoringer, og således er England klar til at møde Schweiz i kvartfinalen.

Du kan se liveopdateringer fra kampen nedenfor.

SLUT! England er videre til kvartfinalen!

120+1′ Denis Vavro kikser og giver Ivan Toney en kæmpe chance, men Brentford-angriberen brager bolden over mål

118′ Robert Bozenik modtager bolden i det engelske felt, men slovakkens afslutning går i sidenettet

115′ Slovakiet presser på for en udligning

106′ Anden halvleg af den forlængede spilletid er i gang!

PAUSE England kom blæsende ud til den forlængede spilletid, men begge hold kæmper med kræfterne

105′ Peter Pekarik dukker op ved bagerste stolpe, men den slovakiske back kan ikke dirigere bolden mod mål

104′ England får en halvstor mulighed, da Cole Palmer glider ind i det slovakiske felt, men chancen fiser ud

91′ Bolden bliver headet på tværs til Harry Kane, som nemt stanger bolden ind til 2-1!

MÅÅÅL!!! Harry Kane header England i front!

Kampen går i forlænget spilletid!

90+5′ På akrobatisk vis får Jude Bellingham saksesparket bolden i mål til 1-1!

MÅÅÅL!!! Bellingham udligner for England!

90+1´ England presser på, men Slovakiet kæmper med næb og kløer for at beskytte føringen

81′ Et drøn fra kanten af feltet fra Declan Rice rammer stolpen og springer tilbage ud blandt venner og fjender – fortsat 0-1

78′ Harry Kane får en kæmpe mulighed, men englænderens hovedstød går forbi målet

66′ Kieran Trippier bliver pillet ud til fordel for Cole Palmer

63′ Efter en voldsom tackling fra Slovakiets Peter Pekarik må Kieran Trippier tilses af den medicinske stab

61′ Phil Foden tager sig af sparket, men han kan ikke få den over muren

59′ Kobbie Mainoo trækker et frispark i en farlig position – Kieran Trippier og Phil Foden står over bolden

👀👀

55′ John Stones er uopmærksom, og bolden falder lige for fødderne af den slovakiske angriber David Strelec, som forsøger sig langt udefra, da Pickford er langt ude af målet, men forsøget går forbi

51′ VAR underkender målet for offside! Fortsat 0-1 til Slovakiet

50′ Kieran Trippier spiller Phil Foden helt fri foran mål, men han ser ud til at være løbet i offside

MÅÅÅL!!! England udligner!

46′ Anden halvleg er sparket i gang!

Kortene sidder løst

PAUSE England har klart haft bolden mest, men de store chancer er udeblevet – således går Slovakiet til pause med 0-1-føringen i behold

45+3′ England presser på lige op til pausen, men Slovakiet står imod

45+1′ Milan Skriniar rager også et gult kort til sig kort før pausen

35′ Kieran Trippier sender et farligt hjørnespark ind i det slovakiske felt, men bolden bliver clearet af Denis Vavro

25′ Ivan Schranz bliver sendt helt fri ind i det engelske felt af David Strelec, og Schranz scorer sikkert til 0-1!

MÅÅÅL!!! Slovakiet chokerer England!

24′ Kobbie Mainoo prøver sig med et skud fra distancen, men forsøget sejler over mål

17′ Endnu et gult kort til England! Jude Bellingham bremser Haraslin med en klodset tackling

13′ Slovakiet noterer sig også for et gult kort, da Juraj Kucka går for hårdt til den

12′ Gigantisk chance til slovakkerne! Lukas Haraslin bliver sendt i dybden og stikker af fra Kyle Walker, men afslutningen bliver blokeret

9′ Kieran Trippier kommer i en god position, men den engelske back kanonerer bolden langt over mål

7′ Endnu et gult kort til England, da Kobbie Mainoo går for hårdt ind i en tackling

5′ Et lovende slovakisk angreb løber ud i sandet, da David Hanckos flade indlæg kikser og går ud til målspark

4′ Marc Guehi får et tidligt gult kort for at trække i nødbremsen og stoppe en slovakisk kontra