EM 2024

Yussuf P. slår fast: Tyske spillere undervurderer os ikke

Selvom der i de fleste tyske medier breder sig en stemning af, at Tyskland bør slå Danmark i ottendedelsfinalen på lørdag, så ved Yussuf Poulsen fra sin venner på det tyske hold, at de ikke undervurderer Danmark.

Yussuf Poulsen varmer op dagen før Danmarks kamp mod Serbien under EM i Tyskland 2024.
Foto: Tobias Schwarz/AFP/Ritzau Scanpix

– Harmløse, ingen kreativitet og nul inspiration.

Sådan lyder ordene fra den tidligere tyske landsholdsspiller, Michael Ballack, om Tysklands kommende modstander ved EM-slutrunden.

Det er som bekendt Danmark, som på lørdag står overfor Tyskland i Dortmund, og for Yussuf Poulsen gør det bestemt ikke noget, hvis tyskerne undervurderer Danmark.

– De må meget gerne undervurdere os. Jeg har holdkammerater på det tyske hold og møder mange til hverdag, og det kan godt være, at medierne undervurderer os – men det gør spillerne ikke, slår Yussuf Poulsen fast.

Den danske RB Leipzig-angriber har nemlig talt med flere tyske spillere allerede inden, det lå fast, at de to nationer ville støde sammen i ottendedelsfinalen.

– Jeg har to holdkammerater, som har været med på det tyske hold de sidste mange år (Benjamin Henrichs og reservemålmand David Raum, red.), og vi har talt om, at de helst ikke vil møde os. Jeg har også en god ven nede i Bayern München i Joshua Kimmich, og de har mødt os før, hvor de har haft svært ved at skabe chancer, lyder det fra Yussuf Poulsen.

Selv har Yussuf Poulsen spillet i Tyskland de seneste 11 år, og netop derfor vil en sejr lørdag være stort for den tidligere Lyngby-spiller.

Vil det betyde noget ekstra for dig at kunne slå lige præcis Tyskland ud?

– Ja!

Kampen mellem Tyskland og Danmark spilles lørdag aften klokken 21:00 på Signal Iduna Park i Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P