3F Superligaen

– Vi står i en gunstig situation denne gang

Brøndby IF-cheftræner Jesper Sørensen er særdeles positiv overfor den situation, som klubben befinder sig i under det igangværende transfervindue.

Jesper Sørensen på Brøndby Stadion.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Godt nok fylder EM-slutrunden nede i Tyskland størstedelen af mediebilledet, når det kommer til fodbold i disse uger.

Men vanen tro er transfervinduet selvsagt også i gang.

Faktisk åbnede sommerens transfervindue samme dag, som EM-blev skudt i gang.

I Brøndby IF er man da også helt med på, at det er nu, der skal foretages beslutninger vedrørende truppen.

Det er dog ikke sikkert, at det kommer til at være ensbetydende med et hav af spillere ind- og ud ad truppen.

Man står nemlig ganske fint rustet til den kommende sæson, fortæller cheftræner Jesper Sørensen.

– Selvfølgelig skal vi trimme truppen bedst muligt. Men vi er i den gunstige situation, at vi kan holde på den trup, som vi havde sidste år. Det er sjældent, man kan det, men vi har den luksus, at vi selv kan være styrende på en del ting.

– Sidste sommer var der 19 ind- og ud, tror jeg. Det var alt for hektisk og alt for meget, og det giver også for meget uro i truppen.

– Her har vi en trup, som vi ved er kompetitiv og god. Så er det klart, at opstår der nogle muligheder for noget, som vi skal tage ind, så er det det, vi skal. Vi skal se, om vi kan forstærke os, siger han til campo.dk og den øvrige fremmødte presse ved onsdagens træning.

Jesper Sørensen peger desuden videre på, at man måske allerede har foretaget sommerens vigtigste transfer i Brøndby; nemlig Patrick Pentz.

– Vi har allerede fået sendt et rigtig godt signal til omverdenen og til os selv ved, at Patrick Pentz, lige inden en EM-slutrunde, hvor han havde mange muligheder og godt vidste, at han skulle være førstemålmand (for Østrig, red.), faktisk har sagt, at han godt vil blive i Brøndby.

– Det er et rigtig stærkt signal. Det var den vigtigste udfordring i det her transfervindue, og den fik vi løst rigtig godt.

Der venter nu en periode med testkampe og træningslejr for Brøndby, inden man tager hul på 3F Superligaen ude mod Viborg FF den 21. juli.

Du kan se Jesper Sørensen sætte ord på Brøndbys transfervindue i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P