EM 2024

Landsholdsspiller afviser tysk fordel forud for 1/8-finale

Tyskland og Danmark mødes lørdag i EM’s ottendedelsfinaler og her kan Tyskland få en fordel af kampprogrammet. Det afviser en af Danmarks rutinerede spillere dog, som snarere ser en fordel for Danmark.

Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire dages forberedelse mod seks af slagsen.

Det er forskellen på Danmark og Tyskland forud for ottendedelsfinalen ved EM lørdag aften.

Det er dog ikke nødvendigvis nogen ulempe, hvis man spørger de danske landsholdsspillere, som trods alt er dem der skal trives med de forhold.

– Det er, som det er. Turneringsformen er blevet lagt, som den er blevet lagt. Vi kan hverken gøre fra eller til, så det er jo bare, som det er. Vi kommer til at blive i samme rytme, som vi har været i igennem gruppespillet, lyder det fra den danske RB Leipzig-angriber Yussuf Poulsen.

Yussuf P. slår fast: Tyske spillere undervurderer os ikke

– Jeg har spillet Champions League i relativt mange år, hvor vi har haft den her rytme med at spille hver tredje dag. Når vi går derfra, så går jeg fra at skulle spille hver tredje dag, og så har jeg pludselig en uge til kamp. Så vil jeg faktisk hellere spille hver tredje dag nogle gange, fordi det er bedre at blive i den rytme, man har været i hele tiden. Så om det nødvendigvis er en fordel eller ej, det er jeg ikke helt sikker på.

TysklandDanmark sparkes i gang lørdag klokken 21.00 på Signal Iduna Park i Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P