EM 2024

– Hjulmand er moderne, men han kan godt give en sviner

Assistenttræner på landsholdet Christian Poulsen beskriver Kasper Hjulmand som leder og chef. Her bliver der malet et billede, der passer til det offentligheden kender til – men landstræneren kan også godt give en sviner, hvis situationen kræver det.

Landstræner Kasper Hjulmand sammen med sine assistenter ved EM i Tyskland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand er på mange måde en moderne og omfavnende skikkelse, der passer godt ind i både nutiden og danskheden.

Med et smil på læben, rolig, magelig og uhørt få – hvis overhovedet nogen – offentlige uoverensstemmelser med hverken ledelse eller spillere i DBU.

Ja, landstræneren fremstår for det meste bare som en ‘good guy’.

Torsdag var turen kommet til, at en af Kasper Hjulmands assistenttrænere på landsholdet, Christian Poulsen, skulle stille op og svare på spørgsmål fra den danske presse i Freudenstadt.

Her blev den tidligere landsholdsspiller blandt andet spurgt ind til, hvordan det er at have Kasper Hjulmand som chef.

– Han er utrolig inspirerende at være omkring. Han er utrolig god til at dele mange af sine tanker. Vi har mange møder, men det er også fedt, og når man er en del af staben, så vil man også gerne prøve at hjælpe ham.

– Og så synes jeg, at han er super dygtig. I ser jo meget tingene udefra, men her er det indefra. Hvordan vi analyserer hver kamp.

– Også nu mod tyskerne – det er klart, at jeg kan ikke stå og fortælle det hele – men jeg kan love jer for, at når vi står i Dortmund lørdag, så er der ild i øjnene på spillerne og vi har en gameplan, siger Christian Poulsen.

Vi kender ham meget som en altfavnende leder. Kan han også give en sviner? Også til dig?

– Ja, det kan han godt. Han er en meget moderne leder, men man kan godt mærke, når han ikke er tilfreds. Så han er vores chef, og han er utrolig inspirerende at være omkring.

Danmark spiller næste gang lørdag i Dortmund.

Her venter værtsnationen Tyskland i ottendedelsfinalen.

Kampen fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P