EM 2024

Skal der være fest, så lad der være fest: TV2 i kovending

Kommercielle aktører får nu også mulighed for at vise Danmarks kampe ved EM på storskærm, selvom det er en af TV2’s kampe.

Danmarks vej til triumf ved EM 2024
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

TV2’s holdning til storskærmsarrangementer var foruden selve landsholdstruppen noget af det mest omdiskuterede forud for EM 2024.

Man ville nemlig ikke give kommercielle arrangementer tilladelse til at vise Danmarks kampe fra slutrunden, hvis der var over 200 personer tilstede. Eller hvis det blev afviklet i ikkeeksisterende lokaler.

Men loftet på 200 personer er nu blevet fjernet – også for kommercielle arrangementer.

Med andre ord kan eksisterende kunder nu vise Danmarks ottendedelsfinale ved EM på storskærm. Også udendørs og for et stort publikum.

De kommercielle steder, som ikke i forvejen har en aftale med TV2, kan tilkøbe sig muligheden for at vise kampen.

– Der er fodboldfeber i Danmark, og vi har knap 300 ikke-kommercielle storskærms-arrangementer i hele landet arrangeret af blandt andet foreninger og frivillige. 

– Nu er Danmark gået videre, og selvom vi savner nogle danske mål, så har danskernes opbakning ikke været til at tage fejl af. 

– Derfor giver vi nu mulighed for, at kommercielle aktører kan tilkøbe rettighederne, så flest muligt kan deltage i den store folkefest, der allerede er i gang, lyder det fra TV 2-sportsdirektør Frederik Lauesen i en pressemeddelelse.

Danmark spiller sin ottendedelsfinale mod Tyskland lørdag klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P