59′
M. Sabitzer
80′

Holland og Østrig kæmpede i Gruppe D om direkte at spille sig videre til EM.

Østrig lagde bedst fra land, da de gik til pause med en 1-0 føring. Dog holdt føringen ikke længe, da Holland udlignede i starten af anden halvleg.

Efter meget drama og flere VAR-tjek blev det både 2-1, 2-2 og til sidst 3-2 til Østrig, der med sejren, ganske overraskende ender som tophold i den berygtede gruppe D, der også huser Frankrig og Polen.

Frankrig snubler! Ender som nummer to i gruppen

Se hele det underholdende kampforløb nedenfor

90+6 SLUT! Østrig gør det!!! Ganske overraskende slutter Østrig nummer et i gruppe D, hvor Frankrig slutter nummer to og Holland nummer tre. Alle tre hold avancerer dog.

90+4 Den hollandske belejring er total, men tulipanlandet formår til stadighed ikke at prikke bolden i mål!

89′ Hollænderne jagter alt med lange bolde op mod Weghorst, men østrigerne afværger på fornem vis.

82′ Måååååååål Det står 2-3 nu. Marcel Sabitzer banker bolden ind i toppen af målet bag Bart Verbruggen. Østrig er foran igen!

78′ HAN DØMMER MÅL… 2-2 står det nu. Depays mål står. Han sparker iskoldt bolden i mål på en assist fra Wout Weghorst.

77′ DRAMA i kampen. Dommer Ivan Kruzliak skal ud og tjekke billederne.

76′ VAR! Memphis Depay scorer til 2-2, men der bliver tjekket for hånd på bolden.

72′ Holland skifter ud og sender publikumsdarling Wout Weghorst på banen. Donyell Malen må lade sig udskifte.

59′ ØØØØØSSTRIIGGG scorer igen. Det står nu 2-1 til de hvidblusede spillere fra Østrig. Romani Schmid header Østrig foran på en aflevering fra venstresiden i Hollands forsvar.

55′ Patrick Pentz ligger i græsset efter at have ramt van Dijk. Men efter at være tilset af østrigernes lægestab spiller han videre.

54′ Holland har to hjørnespark, hvor Virgil van Dijk blandt andet kommer forrest. Men Østrig afværger begge hjørnespark.

46′ MÅÅÅLLLL… Cody Gakpo bringer Holland på 1-1 efter en omstilling, hvor Xavi Simons førte bolden frem til det østrigske felt. Liverpool-spilleren sparkede bolden over i det lange hjørne bag Brøndbys målmand Patrick Pentz.

Pause Pause

45+2′ Dommer Ivan Kruzliak fløjter til pause. Der er store problemer hos Holland, der lige nu ligger nummer tre i Gruppe D.

41′ Holland kommer endelig til en chance. Jerdy Schouten fra Holland får afsluttet, men forsøget stoppes af en forsvarsspiller tæt under mål.

38′ Holland er meget presset lige nu, og Østrig presser højt. De ligner ikke et hold, der kommer langt ved slutrunden lige nu.

37′ Det sejler i det hollandske forsvar. Marcel Sabitzer sparker flot på mål for Østrig, men Bart Verbruggen redder nede ved sin venstre stolpe.

35′ Ronald Koeman tager konsekvensen af en dårlig start for Oranja. Xavi Simons kommer ind i stedet for Joey Veerman, der altså kun fik lidt over en halv time på banen.

32′ Gult kort til Patrick Wimmer fra Østrig, der træder på sin hollandske modstander. Han misser nu ottendedelsfinalen.

29′ Østrig får afsluttet med et spark fra kanten af feltet fra Florian Grillitsch.

26′ Holland sender et hjørnespark ind i feltet. Men det heades let væk ved forstolpen af Østrig.

23′ STOR CHANCE til Holland, men Malen sparker også forbi østrigernes mål. Minder lidt om Reijnders chance for 10 minutter siden.

22′ Xavi Simons, der denne aften starter ude for Holland, løber ud og varmer op. Er der en hurtig hollandsk udskiftning, eller er det bare det gamle trick med at løbe for trænerbænken?

14′ Tijjani Reijnders skyder forbi det østrigske mål og udenom højre stolpen. Hollands bedste chance indtil nu.

6′ ØSTRIG KOMMER FORAN… 0-1 til Ralf Rangnicks østrigske mandskab…Holland laver selvmål ved Donyell Malen, der i hollændernes eget felt sparker en østrigsk tværpasning i målet.

5′ Østrig har fået en god start på kampen, og de har flere gange vist evner til at kombinere sig igennem hos hollænderne

Dagens dommer Ivan Kruzliak fløjter kampen igang.