79′

Frankrig havde verdensstjernen Kylian Mbappé tilbage i startelleveren, da de tirsdag aften skulle forsøge at slå Polen i gruppe D ved EM-slutrunden.

Mbappé tilbage i fransk startopstilling til brag

Det var en ‘must-win’-kamp for franskmændende, hvis de havde nogen forhåbninger om at toppe gruppe D, hvor både Østrig og Holland også var aktuelle i toppen.

Men det formåede franskmændene ikke. En uvanligt uskarp Kylian Mbappé formåede kun at konvertere fra 11 meter trods mange chancer, og samtidig formåede Østrig at besejre Holland.

Dermed slutter Frankrig på andenpladsen i gruppe D med fem point. Østrig løber med førstepladsen, og hollænderne må tage til takke med tredjepladsen.

Sensation i gruppen – Østrig snyder Frankrig og Holland

Følg hele kampforløbet nedenfor.

90+5 SLUT! Frankrig slutter som 2’er i Gruppe D, som Østrig vinder!

89′ Tilskuerne i Dortmund er vidne til en hård fransk belejring af det polske felt, men polakkerne afværger rigtig flot

85′ Kolo Muani erstatter Dembélé for franskmændene, der virkelig må gøre alt for at jagte sejren

*Overblik* Dermed topper Østrig foreløbigt gruppen her 10 minutter før begge kampe slutter.

UDLIGNING! Denne gang smadrer Lewandowski bolden ind bag Maignan fra straffesparkspletten! 1-1

77′ Lewandowski brænder fra 11 meter, men Maignan er gået tidligt, og polakken får en chance til

75′ STRAFFE TIL POLEN! Upamecano træder på en polsk fod i det franske felt, og dommeren peger på pletten efter et VAR-tjek

74′ Mbappé, der generelt har tenderet til det uskarpe i kampen, brænder endnu en stor chance

69′ Det ligner mere en kamp, hvor der bliver udbygget til 2-0, end det ligner en, hvor Polen udligner

61′ Tredobbelt fransk udskiftning. Ud går Kanté, Rabiot og Barcola. Ind kommer Giroud, Griezmann og Camavinga

MÅL! 55′ Mbappé sender foreløbigt Frankrig op på toppen af gruppe D, da han sikkert konverterer straffesparket til mål

53′ Jakub Kiwior nedlægger Dembélé, og dommeren dømmer straffe!

45′ Anden halvleg fløjtes op i Dortmund

PAUSE! 45′ Stadig målløst ved pausen

41′ Mbappé er lige ved at gøre det! Men igen ser den polske målmand skarp ud

33′ KÆMPE POLSK CHANCE! Lewandowski har en kæmpe chance for at heade polakkerne foran, men den rutinerede angriber header forbi mål

27′ Det er ikke kun i Danmark, at der er enormt varmt. Spillerne får sig lige en vandpause i det 30 grader varme Tyskland

24′ Nicola Zalewski får kampens første gule kort, da han ser sig nødsaget til at bremse Kylian Mbappé på ulovlig vis

18′ Frankrig er giftige igen! Denne gang er det Ousmane Dembélé, der driver gæk med den polske defensiv, men det løber igen ud i sandet for franskmændene, da Lukasz Skorupski redder forsøget

14′ Polen bider fra sig med et giftigt indlæg, som Mike Maignan roligt håndterer

10′ – KÆMPE CHANCE! Frankrig spiller sig overlegent gennem det polske pres, og det er millimeter fra, at Theo Hernandez gør det til 1-0, men stolpen redder polakkerne

5′ Frankrig er, ganske forventeligt kommet bedst fra start, selvom de endnu har til gode at blive rigtigt farlige